Intreaba-l...ia stai o clipa...te cheama gabriela(C----ocea) nu si esti in clasa a V-a C din petrosani la scoala avram stanca, asa-i?
Din cate ai specificat mai sus, s-ar putea sa te placa. Dar ar trebui sa vorbesti cu el. sa bati un apropo despre asta. Poate iti va recunoaste el. Succes :*
Eu nu stiu ce-i in minte lui,dar daca apeleaza la tine cand are nevoie de ajutor,poate te vede numai ca o prietena sau chiar te foloseste
cel mai sigur ar fi sa-l intrebi pe el, gen "hei,iti place de cineva?" el daca zice da,il intrebi mai pe ocolite de cine, gen "cam cum arata,cum o cheama?" daca zice nu.(aici depinde,daca e timid poate zice nu ca ii e rusine, dar daca nu e timid,lasa-l in pace)
ps(nu te supara pe mine pls). tare faza:tu care-l cunosti,vb cu el, nu sti daca te place si ne scrii noua ca te saluta,iti zambeste, iti cere ajutorul apoi "deci ma place?" lol, daca tu care-l cunosti nu sti, de unde sa stim noi
Sunt de acord cu @eStephisticataMA. Contrar a ceea ce a spus @onutzzaoana nu trebuie intrebat in fata, trebuie sa bati apropo-uri!
serios?!?! gabi! Cri**ocea! mi-ai zis de baiatul ala cristi! ! vezi si gabi te-a recunoscut!
nebuniiiiccaaaaa199 întreabă: