Dar de ce intrebi, de ce ai vrea sa fie publicate tehnici avansate de manipulare pe net? Mai si provoci, in primul raspuns, propunand ca tehnica oferirea de bunuri materiale; iti dai seama chiar si tu ca nu au cum sa aiba succes asa, intr-o prima faza.
Eu din câte știu despre Pedofili le promite chesti scumpe materiale! Telefon, banii, se joacă cu mintea lor naivă inocentă în scopul și intenția murdară, dezumanizată, dar ce poate fi mai mult de atâta?
Cum de fapt acționează microbi ăștia de Pedofili în mediul online!
M-am uitat la cazul ăsta https://youtu.be/3lvPINbSSC8?si=5aMWca2B76-graHo
Ma uit zilnic la justițiarul mai ales când am liber de la muncă Mă uit în fiecarea sâmbăta și duminica iar astăzi mi-a venit idea asta despre pedofili cum acționează în felul ăsta înțelege și eu mai bine cum gândește bolnavi ăștia poate este ceva ce nu știu încă despre ei atâta tot.
Tot de la videoclipuri astea postata cu justi am văzut cum ei le oferă banii telefoane în schimb altfe nu aveam de unde sa știu man nici atâta. Ma informez și eu de unde pot și știu ca pot afla despre "oamenii" ăștia ca pot săi demaschez prins într-un fel să-mi dau seama și eu de ei.
în plus mai și vorbeam aicia pe TPU despre ei în felul ăsta poate învățăm ceva împreună.
Ăsta este scopul și intenția la toate întrebările mele.
Nu sunt pedo stai liniști/ă. Dacă era să fiu mai întâi Dumnezeu se ocupa de mine. Și sigur sigur ca lui Dumnezeu nu-i scapă bolnavi ăștia.
Chiar și acum ma uit la ceci a scos un video nou.
Nu m-am gandit ca esti ceva pradator. M-am gandit ca nu e prudent sa dam idei unor pedofili, banuiesc ca nu sunt asa destepti ca sa invete sa manipuleze din carti.
Pedofilii care acționează în mediul online folosesc diverse tactici pentru a câștiga încrederea copiilor. Iată câteva metode pe care le folosesc:
Falsificarea identității: Adesea, aceștia își creează profiluri false, pretinzând că sunt adolescenți sau persoane de vârsta copilului, pentru a se prezenta ca prieteni potențiali.
Conversații prietenoase: Încep prin a avea discuții inofensive, interacționând pe teme de interes comun, cum ar fi jocuri video, filme sau muzică, pentru a se face plăcuți și a părea accesibili.
Ascultare și empatie: Pedofilii pot să asculte și să înțeleagă problemele sau nevoile emoționale ale copilului, oferind sprijin și înțelegere, ceea ce poate face copilul să se simtă special și apreciat.
Comunicare constantă: Își mențin contactul regulat, ceea ce poate crea un sentiment de legătură și de prietenie, consolidând încrederea copilului în ei.
Împărtășirea secretelor: Pot încuraja copilul să împărtășească secrete personale, creând o iluzie de intimitate și confidențialitate.
Promisiuni și cadouri: Pot oferi cadouri sau promisiuni de recompense, făcând copilul să creadă că relația este specială și unică.
Manipulare emoțională: În unele cazuri, aceștia pot recurge la manipulare emoțională pentru a face copilul să se simtă vinovat sau responsabil, sporind astfel dependența de relația respectivă.
Este esențial ca părinții și tutorii să discute deschis despre siguranța online cu copiii, să-i învețe să recunoască semnele de comportament inadecvat și să-i încurajeze să raporteze orice situație neplăcută. Educația și comunicarea sunt cheile pentru a proteja copiii în mediul online.
Salut
Sunt în parc cu o sticla de apă și semințe iau aer stau pe TPU
Ai spus singur: in mediul online.
In online, lupii se ascund cel mai usor in oi.
Copiii nu au discernamant, dar sunt lasati de capul lor in fata ecranelor, pe internet si pe retele de socializare. Astfel sunt victime sigure.
Este vina parintilor. Lipseste in primul rand educatia parintilor.
Unii nici nu stiu ca exista aplicatii de control parental. Sa poata limita timpul petrecut in fata telefonului, sa isi dea sau nu acceptul ce aplicatii poate instala copilul pe telefon/tableta.
Ei cred ca daca le cumpara telefoane si tablete copiilor, "da bine".
Un pas inainte a fost facut cu interzicerea telefoanelor in timpul orelor. Asteptam mai multa rigurozitate prin legi si amenzi, altfel nu avem nici o sansa ca societate.
Păi în timpul orelor, ce predă un profesor bine înțeles ca nu poate sta cu ochii săi un elev în față sa/lui când el/ea predă o anumită materie pentru elevi săi, regula asta există în mai toate școlile din orice instituție ce predă educația, și alte materiale de bază unor copii, Adolescenți, minori cei pregătește pentru dezvoltarea lor în viața în privința unor aspecte în viață, matematică, istoriei, etc...
Și când ai o conversație cu un om, un dialog, ține de bunul simț și respectul nostru ca să acordăm atenție unui om ce avem de discutat pe un subiect anume.
Nu putem, cel puțin eu nu consider normală, să stau la o discuție cu un om apoi să mă uit la telefon din 5 în 5 minute asta ar însemna și spune enorm de multe despre mine! Nu-l iau în serios, sunt un nesimțit, ori nu are nicio importanță/ relevanță, prezența acelui om în fața mea, ăsta este un gest foarte urât! dacă mași comporta în halul ăsta cu un om! ce știu că avem săne întâlnim să discutăm iar eu nu-i acord nicio atenți acelui om, și în timpul ce el/ea vorbește explică anumite subiecte, chestii ce ține de un anumit domeniu, fie el ori și ce, eu stau pe telefon ori mă uit la telefon din 5 în 5 minute, nu-i de bun simț! este ceva foarte enorm de greșit din partea mea!
Cu siguranță părinți lor nu le acordă nici educați, nu le acordă absolut nimic din ce însemnă siguranța unui copil, îi lasă în voia sorți săi crească fără nicio implicare în viața lor, iar mulți din ei ajungă să fie racolați, hărțuite de "oamenii" fără Dumnezeu!
Iar toată treaba asta cu aplicația control parenting pentru mine este total inutilă! să ajungi să-ți monitorizezi copilul o să-l facă de mic ne sigur/ă pe el/ea Va vedea ca este controlat tot timpul, copii văd nu-s proști! Dar există enorm enorm de multă ne implicări seriose din partea părinților lor în viața lor din multe aspecte din enorm de multe privințe!
Eu coandier și văd că ar fi enorm util, enorm de benefic, sănătos pentru creșterea unui coplio formarea unui copil normal/ă și sănătos/ă prin încrederea Adevărat! Știți cât de mult contează, și Știți cât de enorm de mult își lasă amprenta pe un copil un oarintede al său, enorm de mult în toate privințele! pentru un copil să simt din partea părinților săi încredea Adevărat că se poate destăinui, își poate deschide inima, sufletul cu Adevărat în fața părinților săi fără săi fie teama, frică, acelui copil, acelui Adolescent că poate fi judecat/ă pentru anumite chestii dar enorm de importante pentrucă ei! ce înseamnă enorm de mult pentru ei!
Mulți părinți greșesc! Foarte grav! Le oferă un telefon unor copii care nu au habar! Ce impact catastrofal poate avea unele aplicați pentru ei și sănătatea lor și viața lor, mulți cred căi scapă de o grijă de fapt un copil care nu este monitorizat de părinți săi și ajunge să fie monitorizat de un telefon ce îi dă falsa impresiei "căi poate folosi la mai mult decât orice" acel copil, Adolescent începe să aibă o ruptură semnificativă și îngrijorătoare între el/ea și părinți săi! Este de speriat! La cum ajunge un simplu metal cu niște aplicații pe el săi fură toată încrederea unui copil să-l țină tot mai prins de telefon, iar un părinte la un momedată ajunge fără cuvânt și nicio autoritatea în fața copilor săi! Este grav! Dacă nu vedem ce întâmplă cu ei! Este grav! Dacă nu ne dăm seama ce se întâmplă cu ei, si cel mai grav este că toate astea se întâmplă în fața acestor părinți! Care ei nu consideră și nu ia de seamă că ar fi ceva "greșit" ca un copil să-și petreacă în fiecare zi, pe telefon zilnic ore întregi!,...
Sunt multe ce le scapă enorm de mult părinților față de copii lor, și ei le cosideră minorități, și pentru bolnavi mintali pedofil, interlopii, traficanți de minore, sânt oportunități! enorm! de mari! fiindcă orice neglijență! orice ne atenție din partea unui părinte pentru copii să, este o direcție sigură pentru acel minor, Adolescenți, copil care eu o văd și există, iar aceia este să ajungă pe mâna, mâinile unor oamenii fără Dumnezeu, iar ăștia sănt în stare de absolut ori și ce!
Eu văd, ști ce se întâmplă cu generația asta foarte clar! Mulți din ei, nu au nicio direcție în viață nicio susținere de la părinți lor, nu-s ascultați de părinți lor, sânt lăsați să ajungă pe drumurile ce le vor cauza enorm de multe problemele legat de viața lor, sănătate lor, în enorm de mult privințe! Ba chiar uni părinți îi încurajează "să-și trăiască viața" dar aia numai viața nu este,...