Buna intrebarea, nu stiu cum as reactiona, cred ca as incremeni, ori m-as gandi ca e o gluma, nu stiu.
Ce destepti sunteti, numa sfaturi stiti sa da-ti, dar crezi ca ar fi imposibil asa ceva? eu zic ca nu. Gandeste-te cate curve au fost mutilate prin strainate la prostitutie, asa ca numai fi-ti voi cu ideea ca numa in filme se poate intampla asa ceva, ca si filmul ala e inspirat tot din realitate. dar ma rog ce sa stiti voi, voi cand va uitati la un film, la sfarsit ziceti, eh e doar un film nu e nimic real, dar asta nu inseamna ca nu e posibil sa se intample. intelegi ma soarec sau sa-ti desenez? )
Ma Andrei sunt in strainatate de ceva ani si politia gaseste zi de zi cadavre de prostituate aruncate in mare. Romanii sunt la stiri peste tot. Nu vad ce legatura are una cu alta... Ai vorbit tu cu vreuna sa vezi pe web cum o omoara? Poti sti tu, sau altcineva cum va reactiona? Aia sti cand esti pus in fata faptului implinit, nu poti intreba. Esti de acord cu mine? Omul s-o fi uitat la CSI si de acolo i-o fi venit ideea sau la alt film de rahat. Asa ca daca chestiile astea te pot marca, sfatul meu e sa lasi filmele cu horror-uri si crime. Cu ce am gresit ca nu inteleg? Si apropo, sunt o "tu"
Ai luat ipoteza asta din CSI Miami sau New York (nu stiu exact care dar am vazut episodul. Get a life si nu mai vorbi din filme
Nu e din niciun film, stai linistit am luat-o din cap. stii cum mi-a venit ideea? hai sa iti spun sa nu mai fi curios... vorbeam cu un tovaras de al meu pe mess si mi-a dat web si nha el era ceva mai fumat, si statea asa cu ochii inchisi timp de vreo 3 minute, pe fotliu, si cu tigara in mana si pe urma s-a ridicat sa imi zica ca la ce se gandea el cand era cu ochii inchisi, ca daca ar adormii si ar lua foc, ce as face, m-as uita la el cum arde? )
Sunt multe ciori care zboara deasupra capului nostru; important este sa nu le lasam sa isi faca cuib in capul nostru.
Poate ca ne vin astfel de ganduri in minte; dar trebuiesc indepartate tot la fel de repede cum au venit; pentru ca daca le lasam, gandurile ne influenteaza viata -fie spre bine fie spre rau; ele ne formeaza caracterul. Trebuie dar ca mintea sa fie continuu educata.
Noi oamenii de multe ori facem exact pe dos: exprimam gandurile care nu trebuiesc exprimate si nu le expunem pe acelea care ar putea fi de folos.
" Imaginile asupra cărora stăruim ne schimbă viaţa... Noi suntem schimbaţi după chipul lucrurilor asupra cărora stăruim. Prin urmare, cât de important este să ne deschidem inima faţă de lucrurile adevărate, plăcute şi care se bucură de o bună reputaţie!"
(Extras din cartea "Minte Caracter şi Personalitate" vol.2, Pagina 398. http://www.adventist.ro/index/materiale-de-studiu/e-books.html )
Daca ar fi real as suna la politie sau (daca ti-e frica sa fac si asta )m-as c*ca pe mine de frica
Ai aici episodul despre care iti spuneam http://www.imdb.com/title/tt1706045/ aici poti sa il urmaresti online http://watchseries.lt/episode/csi:_ny_s7_e2.html. Descrie exact ipoteza despre care vorbesti tu. Iti recomand sa vizionezi episodul si poate iti va raspunde si intrebarii. Lasa un mesaj dupa vizionare. Bafta
Bine, ma lasi cu filmele tale? ti-am zis, nu e luata din niciun film, nici macar nu stiam filmu ala pana acum. nu am vazut filmu, dar am citit in descriere cam despre ce e vorba. si acol e vorba de video chat, adica despre curve. nu e vorba ca o prostesti pe una la web. deci difera la mine ) ideea mea e mai buna ca alu aia din film
Ma dau dracu' din fata camerei sa nu ma vada si pe mine criminalul.Ca doar sunt martor si reprezint un pericol.Mai ales ca este afisat si ID-ul meu si mai multe chestii si sun la politie.
Inchid repede web-ul ca sa nu mai vad nimic si sa nu ma vada ucigasul nici pe mine Daca ar sta mai departe nu as face nimic, dar daca-ar sta mai aproape as chema politia
Eu daca as vedea asa ceva stii ce as face? as arunca repede cu orice in monitor sa il sting cat mai repede
Sau mai e o posibilitate, as filma intamplarea petrecuta la camera, si as predao la FBI ) ca la romani n-are rost.
anonim_4396 întreabă: