anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum ar putea funcționa o relație dacă unul dintre noi nu își arată sentimentele? Cum sa reactionez dacă el nu și arată sentimentele, nu stiu niciodata ce simte? Indiferenta ar fi un raspuns?

7 răspunsuri:
| andreeabobo a răspuns:

O relatie trebuie sa fie bazata pe chimie, iubire, comunicare si prietenie ( nu ma refer la prietenie in care sa uitati ca sunteti iubiti).
Vorbeste cu el si spune-i sa comunicati sa vorbiti despre orice deschis, si despre bune si rele si sa incercati sa fiti alaturi unul de celalalt. Fii tandra si arata-i afectiune.
Poate nu tine la tine, dar poate tine si ii e frica sa iti arate. Tocmai de asta trebuie sa comunicati ca sa iti dai seama! happy

| IngerasXOXO a răspuns (pentru andreeabobo):

Stiu ca tine la mine, dar poate ii e frica cum ai zis tu. E genul de baiat mai rece

| Freya1 a răspuns:

E cam greu sa fi cu un om ursuz si neafectuos.
Daca nu iti arata prin nici un gest ca te iubeste cred ca ar trebui sa ii spui. Daca nici asa nu merge inseamna ca nu va potriviti si aveti o relatie chiar nedreapta.
Din perspectiva mea o relatie in care nu fac ambi aceleas compromisuri, atentii, dragalasenii, complimente etc nu tine si nu functioneaza.

| nastaseelenacristina a răspuns:

Afiseazate cu cineva vezi ce reactie are, daca te place o sa l deranjeze isi calca pe orgoliu si vorbeste cu tine.

| IngerasXOXO a răspuns (pentru nastaseelenacristina):

Dar suntem împreuna de juma de an.

| OldSoul a răspuns:

In cazul tau, da, indiferenta ar fi un posibil raspuns.

| RAY a răspuns:

Cand ne aratam sentimentele suntem tratati ca niste catelusi apoi aruncati la gunoi