| mateia320 a întrebat:

Cum ar trebui sa se imbrace o fata intr o realtie dupa parerea voastra?

16 răspunsuri:
| Doru51 a răspuns:

Cum îi place așa ar trebui să se îmbrace, cum se simte ea bine, ce legătură are relația cu felul ei de a se îmbrăca, sau partenerul ar trebui să i spună cum sa se îmbrace?! se îmbracă cum îi place in funcție de locul unde merge, de eveniment etc

| siriusblack98 a răspuns:

In principiu asa cum se simte bine. Cat timp nu se imbraca de parca ar face centura atunci cand iesim in oras sau pe la vreun eveniment, n-am treaba cu ce haine poarta. Daca ea se simte bine in haine de centur*sta, atunci am gresit relatia si ma retrag eu. Nu stau in calea fericirii nimanui.

| Kufu95 a răspuns:

Cum vrea, numai să nu pară pe jumătate goală.

| mateia320 explică (pentru siriusblack98):

Si daca ea se imbraca mai mult cu buricu gol si tot felul de haine in care are toata burta pe afara? ce parere ai de asta?

| Miruna333 a răspuns:

Absolut cum isi doreste, cum se simte bine, e fix treaba fetei
Nu exista,, cum ar trebui'' ca nu trebuie nimic.
Asa si la barbati, fiecare cum se simte bine, adecvat pentru anumite evenimente

| BitchInRedDress a răspuns (pentru mateia320):

Despre tine e vorba?

| Medeeaaa a răspuns:

Nu are nici cea mai mica legatura stilul vestimentar cu starea civila sau alte prostii.
Nu exista stil vestimentar pentru:
oameni singuri
oameni in relatie
casatoriti
divortati
parinti
vaduvi, etc.

| siriusblack98 a răspuns (pentru mateia320):

Mi-am spus parerea, mai departe trage tu concluziile. Pana la urma este irelevant ce preferinte am eu. In mare am spus ce consider, detaliile sunt irelevante.

| mateia320 explică (pentru BitchInRedDress):

Nu e vorba despre mine. Am un prieten a carui iubita se imbraca mai mereu cu astfel de chestii, si ma intrebam daca a nimerit relatia aia buna. Mai auzisem odata o discutie dintre ei in care fata i-a zis ca se duce in club chiar si daca nu e el de acord, atunci mi-a cam picat fata. Si din perspectiva mea s-a dus imbracata de parca cauta p$%a

| johnnny123 a răspuns:

O fată care este într-o relație ar trebui să se îmbrace altfel decât o fată care nu este într-o relație, sau cum?

După părerea mea ar trebui să se îmbrace cum vrea/simte/îi face plăcere, atât timp cât este o ținută potrivită contextului în care se află. Nu suntem talibani.

| LisaJulie a răspuns:

Depinde de ocazie! Când îl vezi cel mai bine este sa fi naturala, dacă el te iubește pe tine te va plăcea și fără machiaj mereu! Încearcă sa porți rochii lungi, feminitatea este cheia intr-o relație! Băieților le place asta

| Frank51 a răspuns:

În uniformă cu sacou, logic.

| Ionut2025Tz a răspuns:

Fata se imbraca cum vrea, insa daca evenimentul la care mergeti solicita o anumita tinuta, ii comunici fetei care e tinuta pentru a nu exista surprize. Daca insa cu toata comunicarea fata alege o tinuta nepotrivita pentru evenimentul la care participati, si refuza sa o inlocuiasca in cazul in care acea tinuta nu e potrivita cu evenimentul respectiv, e cazul sa schimbi fata.

| Dismally a răspuns:

Normal, cum se imbraca si cand era singura.

| 1RealSoul a răspuns:

Cum își dorește inima și sufletul ei așa se va îmbrăca în corpul și trupul ei! decizia ei!

Noi nu avem niciun drept să judecăm o fată o femei după vestimentație și hainele ei! Au tot dreptul și femeile și fetele să îmbrace tot ceși doresc ele.Eu niciodată nu voi decide în locul unei femei sau fete ce va avea să îmbrace! pe corpul și trupul ei!

Doar la musulmanii o să vedeți boala! De a controla libertatea și viața unei femei și fete ce va avea să îmbrace cu corpul și trupul ei!

| Madaxo97 a răspuns:

Fiecare ar trebui sa se îmbrace cum vrea, bărbat sau femeie într-o relație sau nu. Atât timp cât e in limitele decenței bineînțeles, nici sa ieși in lenjerie intimă pe strada, logic laughing