anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum arată pentru voi un om rău?
Pentru mine un om rău își bate soția și copiii, își cheltuie banii câștigați pe alcool sau jocuri de noroc.

Răspuns Câştigător
| LisaJulie a răspuns:

Un politician intr-un birou care rânjește și sta picior peste picior in timp ce își numără banii furați

5 răspunsuri:
| samiZiciPompier a răspuns:

Da
+ sta pe TPU in loc sa faca ceva cu viata lui laughing

| 1onurSimion a răspuns:

Pentru mine omul rău este omul fără frică de Dumnezeu pentru mine omul rău este omul pe care ajuns la o vârstă matura are părinți lui grijă de el și el stă trântor pe bani părinților lui și el nu muncește cinstit pentru mine omul rău este omul care te manipulează și te îmbolnăvește prin fel și fel de metode bolnave inumane pentru mine omul rău este omul care minte în Numele lui Dumnezeu și-l folosește pe Dumnezeu că să-și atingă scopului și obiectivele Pentru mine omul rău este Omul fățarnic și prefăcut cu enorm de multe fețe și multiple personalității bolanave și Dumnezeu mai știe ce fel de oamenii mai există pe pământul ăsta faptului că doar m-am gândit la un astfel de "om" îmi Provoacă mult deranj si nași vrea sa am de aface cu toți Psihopați si sociopați manipulatori bolnavi mintali cu fel si fel de boli mintale. Dumnezeul sâne păzească de altfel de "oamenii" sa nu avem parte de ei și să nu le cădem în mână lor căci își vor bate joc rău de tot astfel de "oamenii" nau niciun fel de frică de Dumnezeu și ei se consideră a tot știutori au mânia obsesiva de al controla pe om de al juca pe om până își pierde indentitatea sănătatea viața Dumnezeul săi vadă pe oamenii ăștia care se joaca cu sufletele sănătatea viața oamenilor nevinovați Amin. Protejați vă sănătatea protejați vă sufletul corpul trupul este tot ce avem cu Adevărat pe lumea asta de la Dumnezeu. Nu va lăsați viața pe mâinile la astfel de "oamenii" fără niciun fel de frică de Dumnezeu ei se cred Dumnezeul au impresia că pot stăpâni totul și pot obține totul când își doresc ei și când vor ei dar ei nau habar ce urmează pentru ei.

| Mindfulness a răspuns (pentru samiZiciPompier):

Ai descris un om prost nu rău!

| 1onurSimion a răspuns (pentru Mindfulness):

rolling on the floor)) nu și-a dat seama laughing)

Răspuns utilizator avertizat