| EvaEvita a întrebat:

Cum ați reacționa dacă iubitul v-ar cere frecvent sa-i faceți unele cumpărături?

Răspuns Câştigător
| ANAHsneaman a răspuns:

Bună!
E de înțeles ca dacă ești într-o relație, cuplurile trebuie sa se ajute, o data de doua ori, însă dacă la un moment data partenerul, (a) exagerează trebuie atrasa atenție!
Eu înțeleg merge sa ii mai executi niște sarcini, însă să nu profite de bunătatea ta într-una!
Și la fel ca celalalt utilizator sunt foarte curioasa dacă îți cere sa faci acele cumpărături pe banii tai! Dacă e asa atunci clar nu e ok.
Mi-e personal mi se pare doar un act prin care profit la maxim de persoana de lângă mine pe motiv ca ma iubește etc.
Ia niște masuri, Incearca sa discuți cu el. Spune-i ce te deranjează, spune-i ceea ce nu îți convine!
O relație bazata pe comunicare mereu e fericita!
Numai bine! Sa va tina relația și sper sa va rezolvați problema, daca exista una!?

12 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Pe banii tai?

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Dar el nu are picioare, mâini? Trebuie sa vina din partea amândurora.

| Paul754880338 a răspuns:

Poate este ocupat, poate are incredere in tine, sau poate gusturile tale le considera mai "rafinate". Depinde de context. Dar el ce face in timpul ala?
Si cine plateste?

| EvaEvita explică (pentru sofisis):

Pai, zice ca o sa-mi dea banii...dar nu mi i-a dat niciodată( sunt sigura ca omite). Ma roagă sa-i cumpăr unele alimente sau chestii de igiena( lucruri care ii lipsesc in casa), asta se întâmpla aproape zilnic. Mi-am zis ca suntem un cuplu și ca oricum petrec mult timp la el acasă, dar totuși...

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Poate ăsta e modul lui subtil și mai puțin rușinos de a-ți spune că nu are bani.

| Ella475 a răspuns:

Daca pe banii lui, care-i problema?

| sofisis a răspuns (pentru EvaEvita):

Eu as incepe sa ii spun ca nu am bani suficienti la mine si ca vin intai la el sa mi dea bani apoi, cu placere ma duc sa i cumpar. Sau i-as spune ce nu mi arde sa ma duc singura dar daca el vrea sa iasa sa isi cumpere, merg cu el. Sau pur si simplu i-as spune in fata ca eu nu l pun pe el sa mi faca mie cumparaturile. DACA tin de mancare pe care si tu o mananci, e normal sa cumperi si tu dar nu numai tu. Ca produsele de igiena ale lui presupun ca nu le folosesti.

| Freya1 a răspuns:

Dacă avem bani suficienți in casa pentru ce este esențial (facturi, chirie etc) ii cumpăr ca doar iau din bani lui laughing

| Hammurabi a răspuns:

Dacă lui nu îi e jenă să te pună să-i faci cumpărături pe banii tăi, ție de ce ți-e jenă să-l întrebi de ce nu-ți mai dă înapoi banii cheltuiți pentru el?
De ce te complaci în postura de fraieră?
Pentru că nu îți aduce nimic bun, dimpotrivă, va profita din ce în ce mai mult de tine.

| Uvox a răspuns:

Mie unul nu imi suna bine ce am citi.

| AdelinaC a răspuns:

Mie imi pare nesimtit si ca profita de tine

| sunmetal11 a răspuns:

Cumpara-ti ceva frumos din banii lui de fiecare data cand ii faci cumparaturile! sa vezi ce reactie are, daca nu-l supara, e o ocazie buna sa te innoiesti mai des. daca il supara, trimite-l la ''plimbare!