Crd ca sunt in situatia ta... E mai bine asa...Stii ca ai putini dar buni, decat multi si cand ai nevoie de un sfata sa te trezesti singura...Cu 2 prieteni adevarati esti cea mai bogata persoana din lume!
Sincer iti spun ca nici eu nu am prieteni adevarati... dar asta este, nu ma plang. Macar stiu sigur ca nu o sa ma dezamageasca nimeni.
Prietenii sunt greu de găsit. Pentru mine ar fi ok să am doar 1, atâta timp cât mă pot încrede în acea persoană şi ştiu că e în stare de orice pentru mine şi invers. Sincer...nu am nevoie de mulţi prieteni, unul şi bun e de ajuns.
Salutare! Si eu am o parere similara: cam tot ce este putin este si bun, si tind sa cred ca este un lucru general valabil. Nu esti singura, stai linistita. Multumeste-i bunului Dumnezeu pentru ei! Si eu am cativa prieteni adevarati, cat sa-i numar pe degete
Eu nu am prieteni adevăraţi; Am în schimb amici, colegi sau cunoştinţe. Nu cred că eşti singuratică. O prietenie adevărată se încheagă mai greu, ţine de respect şi încredere.
Buna, nu esti deloc singuratica, daca nu a fost sa fie sa ai mai multi prieteni buni asta este, mai bine 2 decat niciunul! eu am tot 2 la care pot sa apelez si le spun orice.
Nu cred ca esti prea singurica.pentru ca nu iti trebuie prea multi prieteni, ca mai tarziu pot sati intoarca spatele daca ai mai multi. e bine sa ai mai putini.Euuu...sa zic 2prieteni...care de fapt is cumnatii mei cu care ma mai sfatui.
Eu am doar o prietena adica mai am si altii... ne cunoashtem de la 2 ani si suntem de zece ani cele mai bune este mai interesant asa...
Nu cred ca esti singura. e chiar foarte bine.mai ales daca sunt prieteni adevarati.
Eu am 6 prietene si 3 prieteni(ma refer la amici):
imi sunt de ajuns...stiu k ma pot baza pe ai la orice ora
La ce e bun sa ai 100 de prieteni daca niciunul nu este alaturi de tine cand ai mare nevoie? mai bine 2 si buni care sunt alaturi de tine, te sprijina te ajuta la nevoie si etc. parerea mea...
eh eu stau bine zic la capitolul asta. am 4 persoane pe care ma pot baza indiferent de situatie.si imi doresc. ca oricine sa aiba macar 2 persoane la care as apeleze la nevoie
Prieteni adevarati mai rar gasesti.mai bine putini si buni decat multi si "prosti" intelegi la ce ma refer.sunt de acord cu casiana : cu 2 prieteni adevarati esti cea mai bogata din lume!
Hmmmmmm...esti o norocoasa...eu n-am asa gen de prieten la care sa pot apela in miez de noapte...deci respectiv am doar pleavaasta ma doare... dar nu ma pling pu ca singura sunt o sceptika sh n-am incaredre in oameni