Pai nu trebuie neaparat sa te certi cu ea. Spune'i ce te enerveaza la ea sau ce nu iti place in comportamentul ei. Asa ca s'ar putea sa se indrepte si sa va intelegeti iar sau sa iasa o cearta...depinde si de comportamentul ei.
Pai incearca sa te indepartezi de ea, sa umblii cu alte prietene si sa o faci geloasa, nu mai vorbi cu ea decat daca iti spune ea ceva si te va lasa ea. Sper ca ti-am fost de folos si iarta-ma daca nu te-am ajutat cu nimic. Sper sa te fii ajutat.Mult noroc! Si nu uita! Nu fii prea dura cu ea pentru ca te va barfi cu toti prietenii ei.Succes!
Spune-i ca ea s-a schimbat si ar trebui sa va mai departati. Poate o sa isi dea seama cat de insuportabila este.Ai pute si sa o ignori, daca vrei.
Ii spui ca a fost adoptata! si iti sustii parerea cu niste argumente inventate pe loc!
Fa`ti alte prietene si stai cu ele. Incearca, cand te suna sa-i spui ca esti plecata cu ele si nu poti vorbi si ca o suni cand ajungi acasa, ceea ce nu vei face. Ignor`o! Eu stiu... fa`te ca nu o auzi. cand vrea sa discute ceva cu tine. scuza`te spunandu`i ca te grabesti sa ajungi undeva. Succes!
Acea prietena a ta are un defect?
Adica are un anturaj, comportament, etc. de te lasa rece si scarbita, sau este doar un moft de al tau ca poate nu o fi cea mai "cool" din clasa si iti strica imaginea de semi-diva?
Daca e prima varianta imi cer scuze de jignire, dar daca e a doua o meriti din plin!
Salut!
Dar de ce sa te certi cu ea? Descrie-ne comportamentul ei,ca sa te putem ajuta! Daca cumva doar te-ai folosit de ea, e o "ratata",adica nu se imbraca la moda,invata mereu, o tocilara si tu esti cumva vreo "fita" de-a clasei si crezi ca iti strica imaginea, inseamna ca esti o prefacuta.
Prietena asta a mea imi cere temele mereu i-am dat o data de doua ori dar chiar m-am saturat si in plus ma face de ras cu toata lumea, vorbeste numai ce vrea ea si nu te lasa sa zici nimic asa ca odata m-am bagat peste ea si am devenit cea mai populara fata din toata scoala...
In legatura cu temele spune-i ca nu gandesti si pentru altii. Cat despre cearta cu ea, aici, gandesti incorect. Nu o mai baga in seama, daca te deranjeaza comportamentul ei, insa nu te certa. Cobori si tu la gandirea ei, daca vei face asta. Sper ca te-am ajutat oarecum.
Nu trebuie neaparat sa "te certi" . Doar ca nu o mai bagi asa mult in seama,nu stai asa mult unde e ea. Este politicos,totusi sa o saluti [buna, pa]. Atat.
Sfatul asta mi l-a dat si mie mama cand nu suportam o colega.
P.S.: Daca nu o mai suporti, atunci nu iti este "prietena".
Sper ca te-am ajutat. :* Succes.
Ii poti spune clar ca nu o mai vrei prin preajma ta. Decat sa te ascunzi dupa deget, mai bine ramai sincera si nu pierzi nimic. Asumati responsabilitatea faptelor, nu te ascunde.