Ii acorzi timp si NU o minti. Daca ii ascunzi ceva, oricat de mic, te va baga in aceeasi oala cu fostul si n-o sa mai aiba incredere in tine deloc
Este nevoie de timp și răbdare. Dacă ai într-adevăr sentimente profunde pentru ea, îi dai motive în fiecare zi să se încreadă mai mult în tine. Nu există rețetă minune, doar să fii tu însuți, să o iubești, să îi arăți respect și înțelegere. Încrederea se câștigă greu și se pierde ușor.
La inceput incearca sa fiti prieteni.
Apoi cu timpul va vedea ca esti prezent in viata ei si va intelege ca nu toata lumea este la fel.
Nu cu cuvinte goale o vei aprecia, doar cu prezenta si fapte.
Mici gesturi de apreciere, asa de nicăieri, mergând pe strada culegi o floare si i-o daruiesti sau i-o pui la ureche si ii spui ca este chiar draguta.
Sau scoti ceva bomboane de ciocolată din buzunar asa ca sa va indulciti.
Comunici cu ea cat mai mult si o lasi sa vorbească,sa iti povestească si esti interesat de ce spune si creezi conversație pe nevoia ei de comunicare.
O scoti afara, la un film, un suc, o prajitura, esti finut si politicos.
Incearca sa fii natural, autentic si sa simta ca o apreciezi cu adevarat.
Am ieșit cu ea la o cafea, am stat și tot am vorbit, era toată un zâmbet, râdea, adică se vedea fericirea pe fața ei. După, am ieșit să ne plimbăm, ne-am ținut de mână, ne-am și sărutat. Adică eu văd ca mă place, și ea vede interesele mele. Doar ca văd unele rețineri, se deschide destul de greu. E greu cu ea până iese din carapace, o să ne întâlnim si o să-i dau timp, doar mai greu ca amândoi suntem cu munca, și facultățile.
Da, foarte frumos ca doresti sa -i dai timp. Va veni si momentul in care va deveni mai deschisa. Incercati sa va faceti timp, macar foarte putin in care sa va vedeti. De exemplu daca esti liber inaintea ei te poti oferi sa o conduci acasa si doar atat, un pupic si noapte buna.
Daca te-a sarutat inseamna ca te place si ea pe tine.
Mai vorbiti prin mesaje, la telefon, despre una, despre alta, incearca sa o faci sa rada.
Daca o tratezi cu atentie, respect, ca pe o floare, se va deschide cu siguranța.
Apoi trebuie sa mentineti flacara aprinsa, sa nu o lasati niciodată sa se stinga.
Calatorie frumoasa va doresc si cu iubire.
Ai rabdare cu ea, nu fa presiuni asupra ei, da-i libertatea necesara si timp sa treaca peste despartirea de fostul. Ai grija cum te porti, de cele mai multe ori, gesturile marunte fac totul.
Cu rabdare.
Gasiti-va ritmul si sincronizati-va programul. Cu cat petreceti mai mult timp impreuna, cu atat mai bine. Timp de calitate.
Un film, un teatru, opera, niste cursuri impreuna (de ex dans) - asta acum, pe vremea rece.
Cand vine vremea buna mai multe plimbari.
Bate fierul cat e cald, pentru ca vine Craciunul, Revelionul. Fa-ti planuri cu ea de pe acum. O plecare la munte sau ceva deosebit.
Tu vrei sex cu ea, ea inca nu la uitat pe el te foloseste ca catelus, vede si ea ca esti obsedat sexual, noi barbati vrem doar sex atat