| recedaniel1 a întrebat:

Cum fac sa intru conversatie cu o fata, nu am iubita?

17 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Te faci cu un BMW.

| Mindfulness a răspuns (pentru gabicoo):

Și femeile sunt la fel oare? Caută doar material? happy mă interesează părerea ta că ești un tip smart.

| Mindfulness a răspuns:

Nu o să poți daca nu știi să le abordezi, și de învățat nu poți, decât dacă preiei de la anturaj, dar mă gândesc că nu ai anturaj, ești mai solitar.

| recedaniel1 explică:

Nu am anturaj,sunt linistit si cumite, nu beau alcol, nu fumez, nu ma doghez, sunt cuminte.

| Andi24 a răspuns:

Devino un tip interesant si atunci o sa te caute ele.

| recedaniel1 explică:

Sunt un baiat calm, ca nu ies casa, ele vor bani multi, scriu poezi, sunt o peroana retrasa si la locul meu, am studii.

| Kiran a răspuns:

Pur si simplu intri direct in contact cu ea sau daca vrei sa fie iubita ta, te modelezi in functie de cum si-ar dori ea un iubit apoi iti cresti sansele unui raspuns pozitiv facandu-i "mofturile".

| recedaniel1 explică:

Nu sunt curvar, nu placi averea, nu plac bani, sunt retras, nu plac anturajele,

| Aleeqq001 a răspuns (pentru recedaniel1):

O sa iti gasesti cel mai probabil una cu aceeași personalitate happy

| kalasnicov22 a răspuns:

Le zici partea aia ca nu vrei permis de conducere deoarece contine un cip electronic si o sa te caute ele.

| DeProfundis99 a răspuns:

Cum intri într-o conversație cu orice. Mă mir când văd că tot sunt pe piață ghiduri despre cum să vorbești cu fetele; fraților, nu trebuie să fii Casanova să-ți faci o iubită, trebuie numai să ai ceva interesant de spus și să fii amuzant și conversația curge de la sine.

| Celestina003 a răspuns:

Să inițiezi o conversație cu o fată poate părea dificil la început, dar cheia este să fii natural și respectuos. Iată câțiva pași simpli:
Găsește un context comun:
Observă ce face sau ce poartă. De exemplu: „Hei, îmi place tricoul tău! E de la [brand]?"
. Fii autentic:
Evită replicile învățate pe de rost. Începe simplu cu ceva de genul: „Bună, am observat că [motiv legat de situație]. Tu cum ești azi?"
Fii atent la limbajul corpului:
Dacă pare interesată și îți răspunde deschis, continuă conversația. Dacă nu, respectă distanța.
. Începe cu un compliment casual:
„Ai un vibe foarte prietenos, ce mai faci?" Efectul e bun dacă pare sincer.
. Întreabă lucruri simple:
Dacă e într-un loc familiar, întreabă despre acel loc: „Știi cumva dacă aici se întâmplă ceva interesant?"
. Fii tu însuți:
Nu te stresa să impresionezi prea tare. Doar fii politicos și deschis.
Fetelor le plac băieții care sunt siguri pe ei și relaxați. Nu e despre ce spui neapărat, ci despre cum o faci să se simtă.

| recedaniel1 explică (pentru Celestina003):

Asa sunt eu cum tu, asa voi face

| Violleta2022 a răspuns:

Cu politete si respect.

| recedaniel1 explică:

Sunt politicos si respectos

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

O saluti, si o intrebi ceva, cat mai simplu. Vezi cum raspunde/cat chef de vorba are, apoi alegi dintre variantele de genul:
-te retragi (multumind sau scuzand 'deranjul')
-renunti (daca nu ti-a raspuns deloc)
-pui alta intrebare asemanatoare/aprofundezi subiectul
-raspunzi si tu la propria intrebare, cu varianta ta.

Sfatul ar fi sa nu fortezi niciodata, initiezi discutia dar ii lasi si optiunea de a se retrage politicos. Nu trebuie sa vorbiti cu orele de la primul dialog, e suficient sa schimbati 3 vorbe, iar a doua zi sa va salutati, doar. Vezi daca zambeste cand te vede, daca te evita... Ca sa stii ce e de facut pe viitor.

| ReddY25 a răspuns (pentru gabicoo):

Audi nu?