| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Cum fac sa vorbească din nou fetele cu mine care s-au despărțit de mine? Deci vreau sa va spun ca relațiile mele cu fetele au durat 2-3 luni maxim după care s-au despărțit de mine sau pur și simplu nu m-au mai sunat! Faza este ca după ce se despart de mine sau nu mai vorbesc cu mine imediat îmi blochează numărul de telefon astfel încât eu sa nu le mai pot suna și nici sa nu le mai pot trimite mesaje deoarece m-au blocat și la mesaje iar eu nu am cont de Facebook, Instragram, Tiktok, Snapchat, Pinetrest, Tumblr, Whatssap și nu le mai pot contacta deloc! De ce nu mai vor sa vorbească cu mine și de îmi blochează numărul cand pot foarte frumos sa il șteargă după ce se despart de mine? Ce fac sau ce spun greșit? Și nici măcar nu ma mai baga în seama pe strada și ma evita! Îmi poate da cineva vreun sfat?

24 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Îți cumperi BMW.

| MihaitzaItza a răspuns:

O fi de la atitudine, zic si eu

în 9 Noiembrie 2024 | IonelFlorianUrzica explică (pentru MihaitzaItza):
Si ce daca, nu am nevoie de acel examen inutil, cum tot ce inveti la scoala e inutil

în 10 Noiembrie 2024 | IonelFlorianUrzica explică (pentru MihaitzaItza):
Nu am nevoie de scoala, cu atât mai puțin de romana și de niște scriitori inutili care nu au dat lumii nimic

| AdeA1991 a răspuns:

Ia scrie tu frumos si detaliat cum decurge o relatie normala din prima zi pana in ziua in care te blocheaza, si iti spunem noi dupa aia. nu prea putem sa ne dam cu parerea fara sa avem detaliile astea.

| johnnny123 a răspuns (pentru AdeA1991):

Judecând după convingerile pe care și le-a exprimat de-a lungul timpului pe situl ăsta, este posibil să decurgă așa:

IonelFlorianUrzica: "Bună, știai că extratereștrii îngrașă oamenii cu ajutorul lanțurilor fastfood pentru ca apoi să-i mănânce?"

Fata: [block]

| IonelFlorianUrzica explică (pentru johnnny123):

Razi tu razi de mine acum, dar când se va dovedi ca am avut dreptate poate va fi prea târziu pentru noi toți sa îmi dai dreptate!

Ce inseamna ce ai scris? Te rog sa îmi răspunzi!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru MihaitzaItza):

Dacă vrei sa știi fetele cu care am ieșit eu nu sunt tocilare plictisitoare fără lipsa de ocupație

| sierra1 a răspuns:

Ionele mamă, fii atractiv! Dacă nu fizic (cred că asta e speța), măcar financiar - adică dă cu banii după ele!

| darrio2007 a răspuns:

Nu esti atractiv pentru ele.

Dacă tu consideri ca acesta este motivul pentru care nu vorbesc cu mine după ce ne despărțim sa știi ca te înșeli amarnic! Eu le-am spus despre teoriile mele și le-am adus și argumente plauzibile și majoritatea m-au crezut sau au vrut sa vorbească cu mine despre asta! Numai tu ești ignorant și ma ridiculizezi și ironizezi în toate felurile la fiecare întrebare pe care o pun în loc sa ma lași sa îmi susțin teoriile cu argumente!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru sierra1):

Sunt atractiv fizic!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru darrio2007):

Sunt atractiv si mulți oameni mi-au spus ca sunt tânăr pentru ce vârstă am

| IonelFlorianUrzica explică (pentru AdeA1991):

Chestia e ca eu vorbesc într-adevăr cam mult și nu prea las pe alții sa vorbească și îi întrerup destul de des! Unii prieteni mi-au spus ca vorbesc prea mult și schimb subiectele prea des fără sa fi terminat ce am de spus! Recunosc ca le-am mai și sunat pe unele după despărțire dar unele mi-au blocat numărul de telefon și mesajele asa din senin imediat după ce ne-am despărțit

| sierra1 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

~ fetele... s-au despărțit de mine sau pur și simplu nu m-au mai sunat! ...nu ma mai baga în seama pe strada și ma evita~

de atractiv ce ești? N-aș crede

| darrio2007 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Degeaba spun mulți oameni daca nu ai succes la fete.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru darrio2007):

Au ieșit 3 luni cu mine

| IonelFlorianUrzica explică (pentru sierra1):

Dacă nu eram nu durau relațiile nici doua săptămâni

| 1onur a răspuns:

Te rog frumos lămurește mă!

Tu vrei relați! cu mai multe fete, femei!? Te întreb asta fiindcă afirmi faptul că sau despărțit fetele de tine! Și mai spui faptul că nu teau mai sunat!

Păi dacă o fată o femei te blochează este clar! Este și a fost doar alegerea ei personală, Eu n-am de unde să știu de ce teau răspins atâtea fete, femei și de ce nu te mai sună ele! pe tine!

Nu știu ce le faci, ce le spui de se desparte toate fetele, femeile de tine, de nu te mai caută ele și nu vor săte mai sune, să-ți vorbescă.

Dacă o fată o femeie nu te bagă în seamă pe stradă, este absolut normal! oamenii au și ei responsabilitățile lor! Nu toate femeile fetele, tu toți bărbați și băieți, se duc afară să-și facă iubită sau să-le propună să fie iubita, iubitul ei/lor!

| 1onur a răspuns:

Cautăți o fată serioasă, o femei serioasă! cu același calități și dorințe pe care le are și ea, la fel ca ale tale. IonelFlorianUrizca

ai grijă man! Nu te arunca în mai multe relați! o fată serioasă caută pentru tine.

| AdeA1991 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Bun, pentru treaba cu vorbitul prea mult exista solutii, si de obicei au legatura cu cat de bine poti sa asculti.

Sunatul dupa ce v-ati despartit, nu se prea face decat daca ati incheiat-o in relatii bune.
Iar treaba cu blocatu e foarte normala, mai ales daca fata nu vrea sa mai fie deranjata.

| MihaitzaItza a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Și tot te-au lăsat happy

| IonelFlorianUrzica explică (pentru MihaitzaItza):

Hai ma, faci tu pe desteptul acum