| Ervin_Mert_1994 a întrebat:

Cum gasesc o fata draguta, singura și sigura ca vrea o relație serioasa? Îmi plac și fete plinuțe nu am nimic impotriva

7 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Înainte de a va apela, fiecare dintre voi trebuie să se întrebe pe sine însuși: "Sunt eu pregătit/a pentru căsătorie?"
Dacă răspunsul nu este unul afirmativ, atunci nu căutați să vă cunoașteți. Altfel, despărțirea nu va fi plăcută și nici sănătoasă pentru inimile voastre.
Vă recomand cartea "Iubește inteligent": https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent

| Nico706 a răspuns:

Nu grabi dragostea, nu cauta o relatie, asta trebuie sa curga de la sine cand intalnesti o fata de care te vei indragosti, poate te vei indragosti de cea mai buna prietena din copilarie, nu stii ce va alege inima, acum ce poti face e sa te ocupi de tine

| cristi202 a răspuns:

E plin netul de fete care cauta pe cineva. E adevarat, sunt mai putine cele dragute, singure si sigure pentru o relatie serioasa. Dar si din acestea sunt destule. Totul e sa cauti. twoo.com, sentimente.com, etc. Netul e plin de site-uri matrimoniale unde poti gasi o fatuca simpatica pe gustul tau.

| ROB3RT89 a răspuns:

Iesi din casa, o sa gsesti!

| Ervin_Mert_1994 explică (pentru ROB3RT89):

Ies în fiecare zi crede ma

| mgtow a răspuns:

Te-am sunat, gasesti tu mai incolo dar aici imposibil

| Ervin_Mert_1994 explică (pentru mgtow):

Unde mai sunat?