O gasesti la shopping, adica in orice magazin, mall.Incearca sa iesi mai des in oras, la pranz, la cina intr-un restaurant, si o vei intalni.Succes!
Am incercat dar in cluburi fiecare e cu grupul lui. Am fost si la cursuri de dansuri dar m-am plictisit dupa o perioada.
La pranz degeaba iesi fiecare isi vede de masa lui iar la mall nu pot sa le abordez asa din senin. Cel mai usor era la lucru sau prin cunostinte...
In club la shopping s-au pe DN 1 insa mai rar prin parcuri s-au la biblioteca, cauta si pe matrimoniale daca te tine buznarul intelegi tu bafta frate.
Biserica, biblioteca. In rest proxenetism la aer liber, a sa nu uit ca la biserica vor sa se spovedeasca ca au pacatuit, probabil o maicuta e mai sfanta pentru tine
O sa vezi cand iti da nr de telefon apoi o suni si nu raspunde, dupa o zi sau 4 ore zice ca era ocupata si ramane sa vb in alta ocazie apoi iar nu raspunde. Si cand dai de una care te vrea ba e urata sau are ceva ce nu iti place. Uita-te atent la lume, indivizi frumosi cu tipe urate cu corp bun sau moderat si tipe faine cu tigani sau grasi urati asa e lumea. Daca eu eram urat aveam parte de una cum vrei tu dar aratand bine nu gasesc nimic bun sa coincida cu un minim de standard pentru a putea zice ca merita un ok
Eu mi am intalnit sotul la un magazin 38'? Poate o intalnesti la cinema, teatru, expozitie de arta etc...dar nu in cluburi.
Vezi, aici greșești, tu încerci sa faci lucruri doar pentru a agata fete, gen mersul la dansuri. Cel. Mai adesea, găsești fete și când faci activități obișnuite, gen când mergi pe strada, când mergi la cumpărături.
Și ca ziceai de "grupurile" din club, ei bine, asta nu ar trebui sa reprezinte o problema.
Tot tu esti si aici => https://www.tpu.ro/......n-potriva/ daca da, iesi din casa si mai respira putin!
Era fain cum era pe vremea bunicii mele cu acele baluri. Puteai sa socializezi/dansezi destul de usor.
Nu zau?
Cine te impedica?
Sau mai bine zis te impiedica cineva sa o faci?
Nu cred, poate doar propriile ganduri.
Ai incercat macar odata?
Din nou, nu cred.
Daca nu incerci, nu ai cum sa stii daca poti sau daca nu poti sa faci un lucru.
Nici fetele nu mai sunt ca atunci. Daca nu iesi din casa, nu ai cum sa intalnesti Dragostea
Ies din casa, ma duc la lucru mai ies cu prietenii in oras, sunt sociabil, nu sunt retras. Problema e cercul de prieteni si oportunitatea de a intra in contact cu persoane noi.
Nu aspectul sau banii sunt problema ci sansa de a intra in contact cu ele. Nici eu nu inteleg de ce multe fete faine stau cu barbati urati sau badarani poate pentru ca nu vor sa ramana singure, prefera stablitatea financiara sau vor sa fie protejate.
Aia urati cu muschi sau saraci cum sant stiu sa le abordeze, iar un urat are sanse mai mari fata de unu care e fain la fata pentru ca le face sa rada datorita aspectului urat, iar cand zice tampenii mai tare le baga in ras. Viitorul o sa fie bun si pentru noi, vom avea de ales inteligenta artificiala programata sa fie ca o femeie pentru noi probabil in 5 luni iese din fabrica cu toate instructiunile si vine sa bata la usa noastra, companie de sex, menajera tot. Nu stres pentru a incerca sa gasesti o ciudata care te poate lasa oricand la greu. La femei le place banii altfel nu se vad in siguranta, ex romancele care pleaca din tara la prostitutie.
Majoritatea care prefera genul asta de barbati au 20 de ani, dupa multe experiente negative pe la 30 cauta baieti seriosi ca tine sau ca mine dar apoi au dificultati ii ai gasi pentru ca nu mai au timpul necesar, cercul de prieteni e deficitar sau au pretentii exagerate. Cel mai bine ar fi sa ai mintea de la 30 la 20 cu energia si entuziasmul aferent sau sa lucrezi intr-o firma unde ai fete dragute cu aceeasi experienta si asteptari de la viata ca si tine. E greu dar trebuie sa fim optimisti, nu?
Daca mai ai incredere si speranta go ahead dar eu nu mai acord sansa la niciuna. Aleg sa trec prin bine si rau in viata inconjurat de oameni in lume nu cu cineva in casa mea, pentru ca acel EA ma poate trada devreme sau tarziu, e o straina nu o voi cunoaste 100% niciodata nu ii voi stii trecutul sau intentiile in viitor asa ca nu merita. Un robot da va fi programat pentru a satisface nevoile umane investesc bani in el dar stiu ca nu ma tradeze, o sa apara in 20 sau 30 de ani poate 10 cu noroc daca exista varianta din silicon acum.