Eu nu vreau sa te cert nici sa iti dau sfaturi au facut-o fetele dinaintea mea si sunt perfect de acord cu ele... nu e bine ce gandesti... stii tu zicala aceea... Ce tie nu-ti place altuia nu-i face? tu cum te-ai simti daca cineva ar lua de langa tine pe cel care este iubirea ta, sotul tau, tatal copiilor tai? ce ar simti acel copil sau copii? nu cred ca vrei sa fi o distrugatoare de casnicii nu? sunt barbati destui pe pamant stiu ca cei casatoriti sunt mai interesanti insa crede-ma ca dupa ce-l obtii nu va mai fi la fel de interesant si atunci? merita sa destrami o familie? NU fi corecta si vede-ti de viata ta... insa e decizia ta si viata ta tu stii cel mai bine ce fel de om esti...
Sa-ti vezi de treaba si sa-ti caut unul fara familie. Nu te baga in casele oamenilor. Daca ai familie, stai laga sotul tau, daca nu ai probabil ca este un motiv. Te pui vrodata in situatia sotiei iubitului tau? Dar in locul copiilor lui?
Nu ti-e jena? nu te gandesti ca daca ii sucesti mintile sufera si sotia si copiii daca are? vrei sa distrugi o familie pentru capriciul tau? daca faci asta, iti doresc sa-ti faca tie barbatul iubit asta sa vezi cum este. ce fel de educatie ai femeie? ce te indeamna pe tine sa faci atata rau unei familii?
Cel mai bine ar fi sa nu te bagi.nu cred ca vrei sa ai pe constiinta faptul ca ai distrus o familie.cauta pe cineva care nu e insurat.
Eu zic sa-l lasi in pace sa-si vada de familie. Pune-te in locul sotiei lui. Ti-ar placea sa se bage o pustoaica in viata ta sa-ti distruga familia? Crezi ca vei avea liniste si fericire daca ai distruge o familie in care poate exista si copiii?
Sa nu il faci, fiindca casnicia e o legatura sfanta atat in fata oamenilor cat si in fata lui Dumnezeu. Daca o rupi sau o tulburi vei fi pedepsita. Poate nu imediat, dar la un moment dat vei primi o pedeapsa grea.
Eu cred ca ar trebui sa-l lasi in pace daca are familie, pentru ca sunt convinsa ca daca tu ai fi in situatia sotiei acestuia ti-ai dori si tu acest lucru.
Nu este bine sa ravnesti la o persoana care este "ocupata", pentru ca vei avea parte intodeauna de o dragoste fragmantata, de ramasite de fapt si nu cred ca te-ai gandit la acest lucru. Eu cred ca tu poti sa cuceresti un barbat liber, singur, care nu are obligatii si care ti-ar putea dedica doar tie dragostea lui. Pe langa faptul ca este un pacat ce vrei tu sa faci, te pui intr-o situatie neplacuta, accea de a aduna sentimante care nu-ti sunt tie destinate.
Incearca o alta abordare a vietii, respecta-te mai mult si cauta ca tu sa fii pe primul plan in ralatia cu un barbat si atunci cred ca vei fi fericita. Iti doresc sa ai parte de reusita, dar nu in ceea ce tu te-ai gandit ci, eu iti doresc sa ai o viata demna si sa poti cuceri dragostea adevarata a vietii tale din partea unui barbat disponibil.
Ai primit deja multe sfaturi si toate sunt bune, cred ca iti vor da de gandit si vei lua decizia inteleapta de a nu face rau altora pentru ca tie sa-ti fie bine. Succes si multa sanatate.
In primul rand trebuie sa te gandesti ca destrami o familie.
De aici pot sa se reverse tot felul de rautati si blesteme asupra ta.
Daca vrei sa fii iubita trebuie sa oferi ceea ce nu are barbatul insurat.
Daca este insurat cu tine...ne putem da cu parerea...
Daca este insurat cu alta...respecta-le relatia si stai la distanta.
Daca nu te iubeste inca nici nu te va iubi. Fiind insurat, primeaza familia chiar daca isi face de cap cu cate cineva din cand in cand. De altfel la un barbat insurat nu exista iubire in afara casei ci, doar foc de paie ( si chiar daca il intretii tu o perioada, tot se va stinge la un moment dat - asa se intampla mereu), care dispare repejor daca apare altceva la orinzont.
Asa sunt toti barbatii. Sunt sigura ca si al meu este la fel desi, ei neaga mereu.
Gaseste-ti pe altcineva care sa te iubeasca.
Daca este insurat cu tine, poarta-te frumos cu el, fa-i pe plac, nu-l supara, si cite si mai cite. Daca e insurat cu alta eu zic sa te pui in situatia sotiei lui daca ti-ar face cineva la fel. Poate in felul acesta te razgindesti
P. S. Pe el sa te iubeasca nu e indicat. Daca vrei tu sa-l iubesti, fa-o in taina numai tu si umbra ta sa stiti de asta. E mai bine pentru toata lumea.
Ar fi mai indicat sa nici nu te mai gandesti la treaba asta.Nu despartii o familie!
Nu te va iubi niciodata cum iti doresti tu si chiar daca ai fi cu el in viitor ar trebui sa te gandesti ca si tu vei fi inselata cum face el acum cu sotia lui cred ca ar trebui sa renunti pana nu e prea tarziu
Alta intrebare mai buna de atat nu ai gasit sa pui? gaseste'ti unul pe masura(care sa nu fie insurat).si lasa familiile in pace
Mai bine iti vezi de viata ta si il lasi pe el sa isi vada de familia lui si in caz ca nu ai de gand sa il lasi in pace nu uita ca rota si daca ar fi patrata o data tot se intoarce si o sa vina si randul tau...si oricum orice ai face tu el nu o sa ii lase familia si tot acasa se intoarce si tu ce loc o sa ocupi...treaba ta dar mai devreme sau mai tarziu o sa iti dai seama.Inca ceva din cati barbati sunt nu ti-ai gasit numai unul insurat?
In primul rand lasa-l in pace si daca nu ai de gand acest lucru sa nu uiti CA ROATA SI DACA AR FI PATRATA O DATA TOT SE INTOARCE asa ca mai bine ti-ai vedea de viata ta si lasa omul sa isi vada de familia lui pentru ca orice ai face el tot acasa o sa se intoarca, doar nu ai impresia ca isi lasa familia pentru...Sa nu crezi ca iti spun din rautate dar acesta ii adevarul.
Dragilor aici e un site sa ne ajutam cu sfaturi nu sa ne condamnam, ganditiva ca daca a ajuns pan aici e disperata si-l iubeste, credeti ca ea ar vrea? si sa ii spu ceva ei, dragut-o daca acum ii face asa ceva sotiei mai tarziu iti va face si tie, gandeste-te daca asta iti doresti? un sot infidel cu care sa faci copii si sa plece cu alta, sfatul meu ar fi desi cred ca il iubesti sa incerci sa sa iti cauti pe altcineva care sa te ajute sa-l uiti, scoateti-l din minte cat mai poti ca vei suferi pentru cineva care nu merita, iar daca omul acela nu are nimic cu tine si tu esti cea care iti place si nu sti cum sa il faci sa te iubeasca ca iti place tie doar atunci sfatul meu e sa nu te implici in asa ceva, cauta unul liber ca mai sunt barbati frumosi, sper sa te fi ajutat cu ceva, mult noroc si nu te tine in viata dupa un barbat care nu te vrea ca vei avea doar de suferit
Barbatii insurati, nu cauta (in general) in afara casniciei, decat aventuri, PRESUPUNAND ca il vei face sa te iubeasca, ce speri? sa te casatoresti cu el? OK si daca va fi asa toata viata vei a doua roata la caruta, deci mingea este la tine in teren, doar tu hotaresti ce astepti de la tine
Parerea mea este ca nu ar trebui sa te bagi pentru ca el este insurat, cred ca isi iubeste sotia, poate chiar are copii si in plus casatoria este ceva SFANT.
Eu nu sunt de acord cu celelalte fete.Pentru ca tie iti place un barbat insurat, si el te priveste insistent si iti da senzatia ca ai avea sanse cu el.ma gandesc ca face asta pentru ca nevastasa e prea ocupata cu serviciul, si cand se baga si bietul om in pat dornic ca orice barbat, nevastasa ii vine cu migrene. Daca acesta e cazul eu cred ca merita sa il ademenesti. Dar daca sotia lui il iubeste mai mult ca orice pe lume si mai are si copii in plus, eu nu as putea face asa ceva, pentru ca iubesc copii.Si eu iubesc un barbat insurat, si te inteleg. Dar eu sunt sigura ca nu am sanse. Poate ca tu ai
Stiu ce simti, eu am fost mai mult sau mai putin in situatia ta, doar ca la mine nu era insurat si nici nu avea de gand sa se insoare, dar avea un copil cu ea. Ii placea de mine era ma privea cu toata dorinta din lume si ar fi lasat tot pentru mine dar era si cel mai bun prieten a lui tata. NU MERGE, o relatie de genu distruge prea multe persoane pentru niste capricii.