Eu nu vreau sa te cert nici sa iti dau sfaturi au facut-o fetele dinaintea mea si sunt perfect de acord cu ele... nu e bine ce gandesti... stii tu zicala aceea... Ce tie nu-ti place altuia nu-i face? tu cum te-ai simti daca cineva ar lua de langa tine pe cel care este iubirea ta, sotul tau, tatal copiilor tai? ce ar simti acel copil sau copii? nu cred ca vrei sa fi o distrugatoare de casnicii nu? sunt barbati destui pe pamant stiu ca cei casatoriti sunt mai interesanti insa crede-ma ca dupa ce-l obtii nu va mai fi la fel de interesant si atunci? merita sa destrami o familie? NU fi corecta si vede-ti de viata ta... insa e decizia ta si viata ta tu stii cel mai bine ce fel de om esti...
Auzi fata draga. daca intr-adevar te atrage barbatul si esti indragostita de el, foarte bine. poti avea o relatie frumoasa cu el.si eu am o relatie de acelasi gen si pot sa spun ca este foarte frumos, este mai excitant deoarece nu avem timpul sa ne plictisim unul de altul! tot timpul apare cate ceva nou! si referitor la raspunsuri nu te lua dupa femeile astea din anii 20 ca astea au avut numai un barbat sau poate sunt casatorite si frustate! sau cine stie poate au fost si ele inselate...deci ti-am spus.traieste-ti viata si nu te uita dupa lume si dupa tot feluri de fufe.
Ce nebuna esti fato! Pentru ce ti-ai dori tu sa te iubeasca un om insurat, sa te umpli de probleme?! Mai rau e cand nu mai poti scapa de el...
Simplu fal cat mai repede sa se desparta de acritura aia de nevastasa si sa fie numai cu tine.Trebuie sa fi mult mai buna decat sotia lui asa el te v-a iubii si mai mult pentru ca majoritatea barbatilor cand se casatoresc nu aleg calea cea buna (femeia cea buna) la a doua casnicie se dovedeste a fi ceea dorita. Si in plus daca are copii gandeste-te daca nu distrugi tu casnicia poate sa fie alta care o distruge, parerea mea e ca e bine sa risti.Decat un copil crescut intr-o familie de cretini care nu se inteleg mai bine sa creasca fara un parinte sau cu un parinte vitreg.
Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de îngrozitor pentru că soțul meu chiar mă înșela și căuta să divorțeze, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fostul și ajuta la repararea relatiei. și îi face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc pentru că soțul meu s-a schimbat total definitiv. Întotdeauna vrea să fie lângă mine și nu poate face nimic fără cadoul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să mărturisesc pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. AI NEVOIE DE AJUTOR ATUNCI CONTACTATI ACUM DOCTORUL SAGURU PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta. și este, de asemenea, perfect în
1 Vraja de IUBIRE
2 CÂȘTIGĂ EX-ÎNAPOI
3 FRUCLE PANTECULUI
4 PROMOVARE VRAJI
5 PROTECȚIA VRAJILOR
6 Vraja de afaceri
7 Vraja de MUNCĂ BUNĂ
8 Vraja de loterie și Vraja de caz de instanță