anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum il fac sa ma iubeasca daca este insurat?

Răspuns Câştigător
tundenana
| tundenana a răspuns:

Eu nu vreau sa te cert nici sa iti dau sfaturi au facut-o fetele dinaintea mea si sunt perfect de acord cu ele... nu e bine ce gandesti... stii tu zicala aceea... Ce tie nu-ti place altuia nu-i face? tu cum te-ai simti daca cineva ar lua de langa tine pe cel care este iubirea ta, sotul tau, tatal copiilor tai? ce ar simti acel copil sau copii? nu cred ca vrei sa fi o distrugatoare de casnicii nu? sunt barbati destui pe pamant stiu ca cei casatoriti sunt mai interesanti insa crede-ma ca dupa ce-l obtii nu va mai fi la fel de interesant si atunci? merita sa destrami o familie? NU fi corecta si vede-ti de viata ta... insa e decizia ta si viata ta tu stii cel mai bine ce fel de om esti...

64 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

... dificila situatia! Si eu sunt cam in aceeasi oala...cand aveam 15 ani l'am cunoscut el avea 25...bineinteles ca mi-a luat mintile si am ajuns sa il iubesc enorm, el pe atunci nu era insurat avea o relatie dar nu oficiala, am stat ceva timp impreuna dupa care totul s-a terminat...sau asa credeam eu, mi-a fost imposibil sa il uit era prima iubire, el a incercat in nenumarate randuri sa se apropie din nou de mine dealungul anilor, insa l'am tinut la distanta pentru ca imi era frica.Acum dupa 7 ani, cand speram ca il uitasem si aveam cu totul o alta viata, a inceput sa devina din ce in ce mai insisten, pana la urma am cedat...am acceptat sa ma intalnesc cu el sa mai vorbim...Intre timp in astia 7 ani, el s-a casatorit cu fata cu care era si inainte(doar ceremonia civila), deoarece ea ramansese insarcinata, a nascut dar din pacate copilul s-a nascut cu mai multe probleme si nu a trait decat 3 zile(si spun sincer chiar imi pare rau din suflet, nici o femeie nu merita asta), si in vara urmeaza sa aiba cununia religioasa, eu nu sunt casatorita dar stau cu un baiat, traiesc in aceeasi casa cu el de 2 ani, si aveam planuri de casatorie, inainte ca acel "el"sa reapara in viata mea! Acum nu mai stiu ce simt nu mai stiu nimic despre viata mea! In fine m-am intalnit cu el, am vorbit mi-a spus ca el ma iubeste ca vrea sa ramana toata viata cu mine, deocamdata daca eu nu vreau sa ma despart de baiatul cu care sunt, sa ramanem doar amanti, pentru ca nici el nu ar vrea sa o lase pe sotia lui in asemenea situatie! Ma intalnesc cu el aproape zilnic, chiar si de 2 ori pe zi, ma "sufoca"cu promisiuni de iubire, cu semtimente, sincer chiar nu stiu ce sa fac... imi este foarte greu pentru ca eu stiu ca barbat ca "concubinul meu" nu o sa mai gasesc niciodata, dar in acelasi timp nu pot renunta la acest barbat insurat, care cred pe o parte ca mi-a distrus viata, dar pe de alta parte cand sunt cu el ...pentru mine nu mai conteaza nimic... El acum imi spune ca ma iubeste ca peste 1 an 2 vrea sa fugim impreuna, dar cel mai mult ma dispera faptul ca imi repeta zilnic ca vrea sa ii fac un copil, chiar daca voi ramane cu barbatul cu care sunt...sincer nu stiu ce vrea de la mine exact, intr-adevar s-a schimbat fata de cum era acum 7 ani, e mult mai iubitor, chiar imi demonstreaza prin fiecare gest pe care il face ca ma iubeste, dar in sufletul meu exista o teama de care nu cred ca voi putea scapa vreodata! Nu stiu unde sa ma impart ca sa nu aiba nimeni de suferit...Imi pare rau in suflet de sotia lui, pentru ca ea saraca chiar nu mi-a facut nimic si a suferit destul, imi pare rau si de barbatul cu care sunt eu acum pentru ca si el parca nu merita sa sufere chiar in halul asta, cu toate ca relatia noastra nu mai e ca la inceput...nu imi mai arata ca ma iubeste si e mult poate prea mult rece cu mine, dar pe de alta parte imi pare rau si de iubirea care ma leaga de acest barbat insurat! E foarte greu, e o decizie pe care nu cred ca o voi putea lua eu...ci TiMPUL! Ti'am scris toate astea ca sa vaezi prin ce trece o femeie care e in situatia de a iubi un barbat insurat! si crede-ma ca daca as mai putea da tipul inapoi si nu as avea sentimentele cre le am pentru el, nu m'as mai incurca niciodata cu o asemenea relatie! Acum ramane la alegerea ta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aoloo pai dc sa te iubeasca daca este insurat? Yo sunt maritata si acum un an o pustoaica la fel ca tine ia sucit mintile sotului meu noroc meu a fost ca a fost doar o aventura din partea lui insa ea il tot suna si ii dadea msj d dragoste, nu este corect nici fata d tine nici fata d sotia lui sa il faci sa te iubeasca, sunt atatia baieti singuri liberi sa inceapa o relatie, n-ai decat sa fii o a 3 roata la caruta cum e vb aia, sincer lasa-l sa isi vada d familia lui.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am trecut prin asta m-am angajat pentru prima data si m-am indragostit inebuneste de seful meu si lui i-a placut de mine am umblat 5 luni impreuna a fost foarte frumos am facut dragoste odata si a fost minunat, nu m am gandit niciodata la sotia lui cum se simte ea, m-am gandit doar la mine.pana intr-o zi cand cineva sa luat de mine ca distrug o familie atunci am plans de fata cu toata lumea si am spus ce vina am ca m-am indragostit de cine nu trebuie? toti m privea urat mai ales ca eu sunt o fata linistita si timida, nimeni nu credea ca eu pot face una ca asta ca pot umbla cu unul insurat si mai mare cu 13 ani decat mine dar am facut-o acum de o saptamana nu am mai vorbit de loc cu el nici la munca nici la telefon imi este greu dar vreau sa uit. dar totusi cred ca il iubesc si cateodata ma gandesc sa il am doar pentru mine. dar stiu ca nu e bine si incerc sa uit si ma gandesc ca acasa il asteapta sotia lui ca el doar se distreaza cu mine cand are timp cu toate ca stiu ca el ma place prea mult dar el are pe altcineva si nu as vrea sa distrug o casnicie pentru un moft de al meu nu as vrea sa fiu in pielea sotiei lui si de asta renunt la iubirea mea pentru el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt in aceeasi situatie ca si tine,. sunt indragostita de un om insurat,. sunt din slovenia,. am fost maritata pentru 7 ani acum suntem divortati.ne-am despartit dintr-un motiv, vroiam un copil,. tot timpul imi spunea ca nu-i timpul ca nu avem nimic, nici casa, nici masa,. dupa trei ani petrecuti imprreuna cu ajutorul lui dzeu ne-am cumparat casa, era si timpul pentru intemeiera unei famili.nimic din promisiunile facute nu s-au implinit, dupa despartire l-am cunoscut pe omul de azi, insurat, cu doi copii mari., el are 49 ani, totul a inceput ca aventura,. suntem mai bine de 6 luni intr-o relatie serioasa, nu-ti spun de dinainte 7 sau 8 luni,. ma iubeste si il iubesc, nu stiu cat timp mai pot umbla asa... vreau sa am casa mea., un copilas si pe cineva care sa ma iubeasca., nimic mai mult,. destinul ti-l faci singura,. capul sus

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca mai bine il lasi sa isi vada de viata lui chiar daca tu il iubesti uita-l e cel mai bun sfat al meu crede-ma ca stiu ce zic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stii ca si eu trec prin ce treci tu si eu iubesc un barbat insurat, cu care ma intalnesc de fiecare data cand vreau, dar uneori am impresia ca pentru el sunt doar ceva pentru timpul sau liber.Stiu cum e sa iubesti un barbat insurat! degeaba iti spun eu sa-l lasi pentru ca tu oricum faci ce iti dicteaza inima! asa ca ai grija de tine in continuare si LUPTA PENTRU CEEA CE VREI. Mihaela, daca vrei sa mai vb id meu este miha_miha772

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

cred ca e rau. el daca cauta alta iubire inseamna ca sotia nu-i ofera ce doreste.NU credeti? daca are totul acasa de ce ar cauta altceva. un sot care isi iubeste sotia nu ar inselao niciodata, nici macar cu gindul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu trec prin asa ceva, suntem de 5 luni impreuna, ne intelegem fff bine, vb ore in sir la telefon, il iubesc mult, dar sunt constienta ca nu va fi asa si pe alta parte nu vreau sal despart pentru ca nu e bine, voi pati si eu la randul meu daca fac asa ceva, ne intalnim petrecem clipe frumoase impreuna, si suntem de acord amandoi in aceasta relatie, eu am pe cineva, el are pe cineva(are doar cununia civila cu ea)il iub si stiu ca si el tine la mine stiu ca nu la fel ca x dar ma multumesc si cu atat il iub si accept orice,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer.nu-i frumos. ori cat ai tine la iel.trebuie sa-ti dai seama.ca la un momendat te plictiseti de iel. vrei nu vrei.si deja este prea tarziu ca iel si-a lasat nevasta si copiii...si ai sa vezi alt baiat pe strada sau oriunde.care este mai frumos. si atunci o sa-ti para rau.ca te-ai bagat unde nu trebuia!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu draga mea.,. si eu sunt in aceeasi situatie...si sunt disperata nu stiu ce sa fac imi place de el foarte FOARTE mult. ce mai ce o fi o fi.eu stiu ce inseamna sa imi fure cineva ceea ce este al meu asa ca. daca mi-s-a intamplat mie.eu dc sa nu fac...nu mi-a plans nimeni de mila asa ca bafta fetito sa ne anunti ce ai facut

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te incurca ca o sa ai de suferit iti spun din propria experienta pana la urma tot la nevasta se duce. Eu nici acum dupa 3 ani nu am reusit sa il uit si am fost un an de zile impreuna. Ce sa mai zic ca este vecin cu mine si il vad foarte des... poate ca tu te-ai indragostit dar mai bine uita-l.adriana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parerea mea personala este ca, atunci cand un barbat isi inseala sotia, inseamna ca nu gaseste la ea ceea ce gaseste la amanta. Singura problema este ca el nu isi paraseste niciodata sotia, in special daca are copii. Si va spun asta din proprie experienta. Si eu am facut aceeasi greseala, am crezut ca am ajuns in cel de-al noilea cer si ca nimeni si nimic nu ne poate desparti, indiferent de problemele care apar. Si am avut o gramada de probleme. Problema este ca si eu l-am crezut cand imi spunea ca se desparte de ea si la momentul respectiv nu ma interesa caisi parasete familia. In timp, am inceput sa-mi dau seama ca, de fapt, nu e asa. Sunt constienta de faptul ca amandoi am gresit in acea relatie, dar va spun sincer: sa nu credeti ca va construiti o relatie stabila, fericita si linistita pe spatele nefericirii altora. Eu am constientizat acest lucru si mi-am dat seama ca, de fapt, un barbat care inseala o data, nu se opreste numai acolo. Si mi-am pus la un moment dat intrebarea: Daca raman cu el si pana la urma si eu o sa fiu cea inselata? Eu cred ca meritam asta, pentru ca plateam cu aceeasi moneda. Acum suntem prieteni, mai tin la el, insa nimic nu m-a face sa fiu din nou cu el si, mai mult decat atat sa-mi fac planuri de viitor. O astfel de iubire nu te lasa sa gendesti, ai impresia ca nimeni nu are dreptate si toata lumea iti vrea raul. Dar pe masura ce trec timpul, o sa-ti dai seama ca nimeni nu ti-a vrut raul si toata lumea a incercat sa-ti dea sfaturi care sa te faca sa intelegi ca ceea ce faci nu este bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu iubesc un barbat insurat si chiar am renuntat la multe am facut multe compromisuri pentru aceasta relatie dar niciodata nu voi permite eu sa a isi lase familia prt mine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am cunoscut un barbat insurat.de fapt nu era insurat legal dar traia cu cineva la el acasa de 3 ani. aveau si un copil. el mi a spus ca a fost o intamplare ca acel copil a venit p lume.cand l am cunoscut nu avea nici o treaba cu acea femeie pentru ca deja traia cu alta de ceva ani.cred ca doi.nu stiu cum dar s-a indragostit de mine.si eu am inceput sa l iubesc.deja acum avem 7 ani de cand suntem impreuna. locuim impreuna de aproape 5 ani. si a lasat familia pentru mine.sa nu credeti ca nu am constiinta incarcata. dar cred ca femeia dinaintea mea ar trebui sa o aibe mai mult ca mine.in sfarsit, nu trebuie sa dau vina pe altcineva si sa mi asum tot ceea ce am facut.il iubesc enorm.si cred ca am primit deja o pedeapsa.este extrem de gelos.stiu ca ma iubeste si el ca mi a demonstarat cum numai un om care iubeste o poate face. oricum pe oricine as vedea in situatia mea as sfatui sa nu iubeasca un om insurat.nu toate pot avea norocul meu.in atatia ani am suferit mult.mai mult de jumate din timp. dar am stat la locul meu si am facut doar ce a vrut el.nu i am iesit din cuvant.si nu uitati fetelor care iubiti barbati insurati daca aveti ocazia sa vorbiti cu nevestele lor ca vor incerca sa va faca sa credeti ca isi bate joc de voi, ca va duce la produs sau mai stiu eu ce.normal,minciuni de femeie frustrata si ranita.va doresc sa fiti cu cine vreti si sa luptati pentru dragostea voastra, asta daca vedeti ca merita.si nu va luati dupa alte comentarii de neveste inselate.fiecare are viata lui. orcine dintre noi poate fi parasita sau se poate indragosti de un barbat insurat.mult succes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu esti prima nici ultima te cred fi tare si fi rece

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va rog ajutati-ma iubesc un barbat insurat nu e roman este din republica ceha, este ceh l-am cunoscut la un restaurant in Romania, el spune ca ma iubeste ca divorteaza, dar imi este tare frica, ca poate am sa sufar, nu stiu ce sa cred, nu pot trai fara el imi promite multe lucruri lucrul cel mai grav e ca am ramas gravida cu el ce sa fac ajutati-ma macar cu un sfat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu iubesc pe cineva care este insurt si eu maritata dar, inainte sa ne casatorim amindoi noi am fost impreuna 3 ani din cauza ca eu nu i-am spus la timp ca il iubesc totul s-a terminat. ne vedem mereu ne uitam unul la celalalt ne iubim dar ne respectam pe cei de linga noi. asa a fost sa fie, sa ne iubim si sa nu fim aproape unul de celalalt. eu nu-mi iubesc sotul il iubesc pe el de 15 ani si asa va fi pina o sa nu mai fiu pe lume.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E groaznic sa iubesti un om insurat. Pe mine ma minte de aproape 3 ani de zile de cand suntem impreuna. L-am cunoscut in anul III de facultate. Cand l-am cunoscut, copilul lui avea doua luni de zile de cand venise pe lume iar el mi-a spus ca e in divort. In momentul de fata imi spune ca este divortat dar in zilele din weekend nu imi raspunde la telefon ceea ce imi da de gandit. Cand il intreb de ce nu mi-a raspuns la telefon, imi spune ca a avut treaba si alte minciuni. Fosta lui sotie asa cum o numeste el stie de relatia noastra pentru ca eu i-am spus, intamplator am luat legatura si cu ea telefonic. Nu mai stiu ce sa mai fac cu el. L-am luat si cu bune si cu rele, insa primesc acelasi raspuns, imi spune ca e divortat sau ma mai intreaba iar reluam aceasta discutie si imi inchide gura la faza asta. Il iubesc enorm si mi-e teama sa nu-l pierd, poate si din acest motiv am devenit o toleranta in acest caz. A fost si primul meu barbat si daca ar fi sa incep o alta relatie cu altcineva desi nu ma gandesc la asta prea curand, tot pe el l-as iubi. Nu stiu daca ma mai pot indragosti de un alt barbat in viata asta.Multa bafta fetelor care iubiti barbati insurati si fiti puternice.Va inteleg perfect pentru ca stiu ce inseamna si nu judec pe nimeni, chiar nici pe cele care au si un copil intr-o asemenea situatie.Asta e viata si trebuie sa mergem inainte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.parerea mea este sa iti vezi de viata ta. el e insurat, iar tu nu o vei inlocui pe nevasta/sa niciodata.esti doar o amanta.si cea care va suferi esti tu. el face ce face cu tine. dar tot acasa trage.ca asa se intampla mereu cu astia insurati.imi este mila de tine dar de sotia lui mi se rupe sufletul. ea nu are nici o vina.sunt multi barbati liberi in lumea asta.ca sa nu suferi.retrage/te

| cinenuvedenustie a răspuns:

Ce nebuna esti fato! Pentru ce ti-ai dori tu sa te iubeasca un om insurat, sa te umpli de probleme?! Mai rau e cand nu mai poti scapa de el...

| geta_1120 a răspuns:

Draga mea sincera sa fiu eu nu te judec ca toaoe celelalte fete sau baieti ma rog.si eu trec print-o relatie asemanatoare cu a ta sau poate este putin diferita.si eu iubesc un barbat insurat cu patima si ne intelegem perfect.eu nu te condamn daca voi va iubiti este foarte frumos toti suntem oamenii, daca sotia lui nu il mai satisface pe plan sentimental? daca el s-a plictisit de ea? parintii mei sunt divortati de 20 de ani, si eu am tata de al 2 lea si nu simt ca nu este tatal meu.eu iti urez bafta in continuare in relatia ta si ai grija de tine

| Florixrevolution a răspuns:

Http://SPAM starzonemembrii.php?id=13453 are sfaturi ft bune acest site te-ar ajuta

| AnCutzZa a răspuns:

Alta intrebare mai buna de atat nu ai gasit sa pui? gaseste'ti unul pe masura(care sa nu fie insurat).si lasa familiile in pacewinking

| Liliannikky123 a răspuns:

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de îngrozitor pentru că soțul meu chiar mă înșela și căuta să divorțeze, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fostul și ajuta la repararea relatiei. și îi face pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc pentru că soțul meu s-a schimbat total definitiv. Întotdeauna vrea să fie lângă mine și nu poate face nimic fără cadoul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să mărturisesc pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. AI NEVOIE DE AJUTOR ATUNCI CONTACTATI ACUM DOCTORUL SAGURU PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta. și este, de asemenea, perfect în
1 Vraja de IUBIRE
2 CÂȘTIGĂ EX-ÎNAPOI
3 FRUCLE PANTECULUI
4 PROMOVARE VRAJI
5 PROTECȚIA VRAJILOR
6 Vraja de afaceri
7 Vraja de MUNCĂ BUNĂ
8 Vraja de loterie și Vraja de caz de instanță

| ioana1986 a răspuns:

Nu te va iubi niciodata cum iti doresti tu si chiar daca ai fi cu el in viitor ar trebui sa te gandesti ca si tu vei fi inselata cum face el acum cu sotia lui cred ca ar trebui sa renunti pana nu e prea tarziu

| ramonika a răspuns:

Dragilor aici e un site sa ne ajutam cu sfaturi nu sa ne condamnam, ganditiva ca daca a ajuns pan aici e disperata si-l iubeste, credeti ca ea ar vrea? si sa ii spu ceva ei, dragut-o daca acum ii face asa ceva sotiei mai tarziu iti va face si tie, gandeste-te daca asta iti doresti? un sot infidel cu care sa faci copii si sa plece cu alta, sfatul meu ar fi desi cred ca il iubesti sa incerci sa sa iti cauti pe altcineva care sa te ajute sa-l uiti, scoateti-l din minte cat mai poti ca vei suferi pentru cineva care nu merita, iar daca omul acela nu are nimic cu tine si tu esti cea care iti place si nu sti cum sa il faci sa te iubeasca ca iti place tie doar atunci sfatul meu e sa nu te implici in asa ceva, cauta unul liber ca mai sunt barbati frumosi, sper sa te fi ajutat cu ceva, mult noroc si nu te tine in viata dupa un barbat care nu te vrea ca vei avea doar de suferit

| roza_5034 a răspuns:

Eu iubesc un barbat insurat, si stiu ca nu poate fi nimic intre noi, si ma asta ma doare cel mai mult mai ales cind stiu ca are si trei copilasi pai nu imi pot inchipui sa distrug viata copiilor nici sotiei lui. daca te-ai indragostit de barbat insurat nu ashtepta sa te ceara in casatorie ca nu o sa faca asta niciodata. daca il placi si el pe tine tot atunci poti sa ai numai aventuri cu el, dar nu uita nu ashtepta ceva mai mult de la el.adica (casnicie) eu stiu ca doare foarte mult cind stii ca nu poti fi cu el, darel nu e unicul pe pamint mai sunt barbati care osate iubeascamai mult ca orice pe lume.cum nu ai fi tu grasa, slabaosate iubeasca dar nu te sfatuiesc sa te bagi intr-o familie ca tu o sa suferi cel mai mult.

| roza_5034 a răspuns:

Da, te inteleg foarte bine, eu tot sunt indragostita de un barbat insurat cu 18 ani mai mare decit mine, l-am vazit prima oara cu 5 ani in urma cind aveam numai 14 ani si cinstit sa ti spun m-am indragostit la prima vedere, dar am aflat ca e insurat numai anul trecut si ca mai are inca trei copilasi, mi-am pus in gind sa nu ma bag in familie, dar defiecare data cind il vad, pai inima ma doare si nu pot sa nu ma vad cu el.stiu foarte bine ca ma place nespus de mult, dar cind ma gindesc ca are sotie care il atinge in fiecare noapte pai nu pot sa-mi retin lacrimile, ca stiu ca nu imi apartine numai mie.decind suntem mai apropriati, incerc sa nu ma mai vada ca ne facem unul la altul rau, si i-am spus caintre noi nu poate fi nimic dar el nu poate sa ma lase ca zice ca ma iubeste. dar eu nici nu stiu ce sa mai cred.eu nu vreau sa ditrug o famile, nu vreau sa imi iau pacate p mine, ca Dumnezeu nu bate cu batzul.imi ieste nespus de greu pe suflet, dar incerec sa ma iau in miini si sa merg mai departe. daca esti indragostita de barbat insurat nu e pacat ca si tu esti o fiinta care poate iubi, dar nu uita ca daca are familie nu te gindi ca te va cere in casatorie, va cata doar aventuri si sex, nimic mai mult mai ales(casnicie)ca nu isi va lasa familia. daca il iubesti si nu poti sa te dai de la el atunci e treaba ta, nu sunt Dumnezeu si nu pot spune ca vei suferi, ba chiar poate si sa fiti impreuna...bafta

| veronika1 a răspuns:

Simplu fal cat mai repede sa se desparta de acritura aia de nevastasa si sa fie numai cu tine.Trebuie sa fi mult mai buna decat sotia lui asa el te v-a iubii si mai mult pentru ca majoritatea barbatilor cand se casatoresc nu aleg calea cea buna (femeia cea buna) la a doua casnicie se dovedeste a fi ceea dorita. Si in plus daca are copii gandeste-te daca nu distrugi tu casnicia poate sa fie alta care o distruge, parerea mea e ca e bine sa risti.Decat un copil crescut intr-o familie de cretini care nu se inteleg mai bine sa creasca fara un parinte sau cu un parinte vitreg.