Eu nu vreau sa te cert nici sa iti dau sfaturi au facut-o fetele dinaintea mea si sunt perfect de acord cu ele... nu e bine ce gandesti... stii tu zicala aceea... Ce tie nu-ti place altuia nu-i face? tu cum te-ai simti daca cineva ar lua de langa tine pe cel care este iubirea ta, sotul tau, tatal copiilor tai? ce ar simti acel copil sau copii? nu cred ca vrei sa fi o distrugatoare de casnicii nu? sunt barbati destui pe pamant stiu ca cei casatoriti sunt mai interesanti insa crede-ma ca dupa ce-l obtii nu va mai fi la fel de interesant si atunci? merita sa destrami o familie? NU fi corecta si vede-ti de viata ta... insa e decizia ta si viata ta tu stii cel mai bine ce fel de om esti...
Te inteleg perfect, dar daca nu te iubeste si esti de ceva timp cu el eu zic sai da-i pace ca nu te va iubi nici deacum si o sa ai numai de suferit.
Un barbat insurat veci nu te va iubi el numai is satisface poftele cu tine, nu o sa-si lase nevasta veci pentru tine.ai bine da-i pace
Sincer chiar te inteleg, s eu patesc in momentul de fata la fel, el este instructorul meu s mi a rapit somnu s gandurile, in mare parte barbatii sunt de vina, dar ei sunt datori sa si incerce...
Auzi fata draga. daca intr-adevar te atrage barbatul si esti indragostita de el, foarte bine. poti avea o relatie frumoasa cu el.si eu am o relatie de acelasi gen si pot sa spun ca este foarte frumos, este mai excitant deoarece nu avem timpul sa ne plictisim unul de altul! tot timpul apare cate ceva nou! si referitor la raspunsuri nu te lua dupa femeile astea din anii 20 ca astea au avut numai un barbat sau poate sunt casatorite si frustate! sau cine stie poate au fost si ele inselate...deci ti-am spus.traieste-ti viata si nu te uita dupa lume si dupa tot feluri de fufe.