| Florazul15 a întrebat:

Cum imi pot convinge iubitul sa se epileze la subrat fara sa supere?

37 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Cred că nu o va face, nici dacă-l ameninți cu despărțirea. happy
Mașina de tuns, pe care ai de gand să i-o faci cadou, e posibil ca după o vreme, când crede că ai uitat de ea, să i-o facă cadou maică-si (cu doi "i", dar observ că robotul TPU nu permite scrierea formei corecte)

| Florazul15 explică (pentru floresdemayo):

Ar fi foarte urat daca ar face asta, adica eu dau banii pe ea si el sa nu o foloseasca

| Mosotti a răspuns:

Nu poti sa-l convingi, daca nu o face, nu prea te iubeste, ca daca te-ar iubi si ar tine cont si de tine, ar face-o, ca nu-l afecteaza cu nimic asta, deci nu-l costa nimic asta.

Deci daca nu o face, nu stai cu cine trebuie!

| relian a răspuns:

Pfff adica iubitu tau sta cu mararu pe el laughing nu doara la sub brat, trebuie sa se epileze si mai jos laughing nu trebuie sa il convingi, trebuie sa ii spui ca tie iti place fara marar pe corp, sau in zonele unde nu iti place tie.

Vad unia spun ca o sa transpire la fel indiferent ca are par sau nu.Personal la mine nu este asa,eu transpir mai rau daca am par,daca nu am mai putin, plus de asta daca nu ai par acolo, ai un tricou, de bumbac, ala se lipeste mai bine de piele si prea transpiratia, deci o sa te simti mai bine si n-o sa mai mirosi.La mine asa este.

| Florazul15 explică (pentru relian):

Nu se epileaza niciunde, spune ca daca asa l-a lasat mama natura de ce s-ar epila...

| relian a răspuns (pentru Florazul15):

Asa a spus, daca la lasat asa natura el asa sta? Ok atunci de ce se barbiereste, de ce se tunde?
Spune-i sa nu se mai barbiereasca deloc, pentru ca asa la lasat natura laughing Unghiile de la maini si picioare le taie? Daca le taie intreaba de ce le taie, de ce nu sta asa cum la facut natura laughing
Daca ai un iubit cu o asa gindire, e clara, cautatiu altul din timp laughing

Nu se barbiereste (bine nu iti imagine ca are barba lunga) si are parul lung, iar unghiile si le taielaughing

Este bun,inseamna ca de stai asa cu unu care nu se barbiereste,nu se tunde, iti place si tie, asa ca lasa-i parul acolo, sub brat.
Stii vorba aia:cine se aseamana se aduna? Ei sa stii ca e foarte adevarat, nu poti sa stai cu cineva, sa ai prieten, amic etc daca nu ai multe in comun laughing

Stai asa,multi au parul lung iar barba nu avea atunci cand am devenit iubiti, dupa si a lasat, dar se barbiereste uneori, asta nu inseamna nimic. Dar parul la subrat chiar ma deranjeaza pentru ca na tine de igiena. Nu mi se pare nimic anormal ca are parul lung in cap, plus ca ne intelegem foarte bine.

Daca te deranjeaza ceva la iubit,ceva peste care nu poti trece,cum ar fi parul la sub brat,sau daca nu sar spala si ar mirosi,il lasi,simplu,sunt si alti barbati in lumea asta,il lasi si gasesti altul cu care te poti intelege.

Daca de barbierit se mai barbiereste,se mai tunde, dar pentru chestia asta iti baga pe aia ca asa la lasat mama natura, asta inseamna ca te ia si peste picior, omu e smecher, asa ca fal smecher si dai papucii, sa vedem dupa ce o sa faca laughing

| Freya1 a răspuns:

Nu trebuie sa ii spui fără sa se supere, ca în mod normal nu trebuie sa fie asta o supărare.
Ii spui pur și simplu ca ar arata mai ok epilat sub brat.Iar de faza cu mirosul tine și de igiena corporala.

| mentholinks a răspuns:

Zii frumos ca miroase a hoit.

| Florazul15 explică (pentru mentholinks):

Problema e ca chiar miroase destul de naspa cand transpira, pentru ca parul retine transpiratia

| darrio2007 a răspuns (pentru Florazul15):

Va mirosi la fel chiar daca se epileaza.

| Florazul15 explică (pentru darrio2007):

Posibil,dar mi se pare scarbos parul la subrat

| Lioana a răspuns:

Epileaza-l tu, asa in joaca, si spune-i ca e mai sexi asa.

| Florazul15 explică (pentru Lioana):

O sa incerc, sper sa dea rezultate

| VoidEternal a răspuns:

"Stiu ce zici, dar imi spune ca daca il iubesc trebuie sa il accept asa cum este..."

Simtul olfactiv nu asculta de iubire. Si nu este subiectiv.

| wildthing a răspuns:

Nici nu ar fi trebuit sa fie nevoie sa-l convingi tu. Ar fi trebuit sa fie o chestie de bun simt pentru el sa-si dea jos blana de la subrat, iar daca se mai si supara cand i-o spui tu, poate ar trebui sa te mai gandesti cu cine-ti pierzi timpul.

| Florazul15 explică (pentru wildthing):

Ne intelegem foarte bine, e un om foarte bun si il iubesc, decat ca ma deranjeaza acest aspect pentru ca imi provoaca scarba parul mai ales cel de la subrat, si il are si foarte mare nu e sa zici ca are putin. El spune ca barbatii nu trebuie sa se epileze dar in zona aia mi se pare scarbos

| wildthing a răspuns (pentru Florazul15):

"Barbatii nu trebuie sa se epileze"?! Pff! Intreaba-l si tu: "cine a decis asta?!" happy
Cand iti mai zice asta, spune-i ca traim in 2022, nu in 1822. happy

| Florazul15 explică (pentru wildthing):

Da,adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lingel la subrat si totul va fi bine laughing

| MorcovMajestic a răspuns:

Spune-i ca barbatii nu trebuiau sa se epileze cand stateau in pesteri ca sa le tina cald suntem in 2022 parul pute e normal sa te epilezi mai ales acolo mai ales vara barbat sau femeie transpiri

| Aditu94 a răspuns:

Simplu..esti sincera si spui lucrurilor pe nume."dragul meu, pune mana si epileazate la subrat, cand transpiri ma omori, parca ai fii o maimuta"

| Florazul15 explică (pentru Aditu94):

Stiu ce zici, dar imi spune ca daca il iubesc trebuie sa il accept asa cum este...

| Aditu94 a răspuns (pentru Florazul15):

Tu il accepti asa cum este si faci compromisuri.el de ce nu ar face un compromis incat sa ofere respect fata de tine?

| Florazul15 explică (pentru Aditu94):

Mda,asa ar trebui

| Hammurabi a răspuns (pentru Florazul15):

Cumpără-i o mașină de tuns și pune-l să se tundă la piele.
Poate îi e frică sau se gândește că nu suportă durerea/usturimea
smulgerii părului.
Iar zonele unde vor bărbații să scape de păr, nu necesită neapărat epilare, (cum se întâmplă de ex. la femei în zona feței)
Recunosc că și mie îmi displace usturimea epilării, dar folosesc mașina de tuns la maxim 2-3 zile. O consider mai eficientă decât epilarea. Pentru a te epila (clasic), trebuie să aștepți firul de păr să crească măcar vreo 2-3 mm, altfel nu poate fi "prins". Iar epilarea chimică e riscantă cu toate zvonurile astea cum că ar putea cauza cancer de piele.
Mașina de tuns, o poți folosi (mai des ce e drept decât epilarea) fără să apuce firul de păr să crească nici măcar 1 mm.
E mult mai facil așa și psihic pare mai "bărbătesc" dacă el se lovește în prejudecăți.

| Florazul15 explică (pentru Hammurabi):

O sa ii fac cadou o masina de tuns, poate il conving asa

| Nelucojoc a răspuns:

Mirosul lui nu tine de flocii de sub brat.
Tine de hormoni, alimentatie si nivel de hidratare.

| Florazul15 explică (pentru Nelucojoc):

Dar pe mine ma deranjeaza si "flocii"

| PIayWithFire a răspuns:

Poti sa ii sugerezi sa il scurteze. Exista antiperspirantul Perspirex care se foloseste o data la cateva zile si impiedica transpiratia.

| Florazul15 explică (pentru PIayWithFire):

Multumesc pentru idee!

| PIayWithFire a răspuns (pentru Florazul15):

Cu drag!