Problema e ca chiar miroase destul de naspa cand transpira, pentru ca parul retine transpiratia
Nici nu ar fi trebuit sa fie nevoie sa-l convingi tu. Ar fi trebuit sa fie o chestie de bun simt pentru el sa-si dea jos blana de la subrat, iar daca se mai si supara cand i-o spui tu, poate ar trebui sa te mai gandesti cu cine-ti pierzi timpul.
Ne intelegem foarte bine, e un om foarte bun si il iubesc, decat ca ma deranjeaza acest aspect pentru ca imi provoaca scarba parul mai ales cel de la subrat, si il are si foarte mare nu e sa zici ca are putin. El spune ca barbatii nu trebuie sa se epileze dar in zona aia mi se pare scarbos
"Barbatii nu trebuie sa se epileze"?! Pff! Intreaba-l si tu: "cine a decis asta?!"
Cand iti mai zice asta, spune-i ca traim in 2022, nu in 1822.
Spune-i ca barbatii nu trebuiau sa se epileze cand stateau in pesteri ca sa le tina cald suntem in 2022 parul pute e normal sa te epilezi mai ales acolo mai ales vara barbat sau femeie transpiri
Poti sa ii sugerezi sa il scurteze. Exista antiperspirantul Perspirex care se foloseste o data la cateva zile si impiedica transpiratia.
Mirosul lui nu tine de flocii de sub brat.
Tine de hormoni, alimentatie si nivel de hidratare.
Pfff adica iubitu tau sta cu mararu pe el nu doara la sub brat, trebuie sa se epileze si mai jos
nu trebuie sa il convingi, trebuie sa ii spui ca tie iti place fara marar pe corp, sau in zonele unde nu iti place tie.
Vad unia spun ca o sa transpire la fel indiferent ca are par sau nu.Personal la mine nu este asa,eu transpir mai rau daca am par,daca nu am mai putin, plus de asta daca nu ai par acolo, ai un tricou, de bumbac, ala se lipeste mai bine de piele si prea transpiratia, deci o sa te simti mai bine si n-o sa mai mirosi.La mine asa este.
Nu se epileaza niciunde, spune ca daca asa l-a lasat mama natura de ce s-ar epila...
Simplu..esti sincera si spui lucrurilor pe nume."dragul meu, pune mana si epileazate la subrat, cand transpiri ma omori, parca ai fii o maimuta"
Stiu ce zici, dar imi spune ca daca il iubesc trebuie sa il accept asa cum este...
Tu il accepti asa cum este si faci compromisuri.el de ce nu ar face un compromis incat sa ofere respect fata de tine?
Cumpără-i o mașină de tuns și pune-l să se tundă la piele.
Poate îi e frică sau se gândește că nu suportă durerea/usturimea
smulgerii părului.
Iar zonele unde vor bărbații să scape de păr, nu necesită neapărat epilare, (cum se întâmplă de ex. la femei în zona feței)
Recunosc că și mie îmi displace usturimea epilării, dar folosesc mașina de tuns la maxim 2-3 zile. O consider mai eficientă decât epilarea. Pentru a te epila (clasic), trebuie să aștepți firul de păr să crească măcar vreo 2-3 mm, altfel nu poate fi "prins". Iar epilarea chimică e riscantă cu toate zvonurile astea cum că ar putea cauza cancer de piele.
Mașina de tuns, o poți folosi (mai des ce e drept decât epilarea) fără să apuce firul de păr să crească nici măcar 1 mm.
E mult mai facil așa și psihic pare mai "bărbătesc" dacă el se lovește în prejudecăți.
Nu poti sa-l convingi, daca nu o face, nu prea te iubeste, ca daca te-ar iubi si ar tine cont si de tine, ar face-o, ca nu-l afecteaza cu nimic asta, deci nu-l costa nimic asta.
Deci daca nu o face, nu stai cu cine trebuie!
Cred că nu o va face, nici dacă-l ameninți cu despărțirea.
Mașina de tuns, pe care ai de gand să i-o faci cadou, e posibil ca după o vreme, când crede că ai uitat de ea, să i-o facă cadou maică-si (cu doi "i", dar observ că robotul TPU nu permite scrierea formei corecte)
Asa a spus, daca la lasat asa natura el asa sta? Ok atunci de ce se barbiereste, de ce se tunde?
Spune-i sa nu se mai barbiereasca deloc, pentru ca asa la lasat natura Unghiile de la maini si picioare le taie? Daca le taie intreaba de ce le taie, de ce nu sta asa cum la facut natura
Daca ai un iubit cu o asa gindire, e clara, cautatiu altul din timp
Nu se barbiereste (bine nu iti imagine ca are barba lunga) si are parul lung, iar unghiile si le taie
anonim_4396 întreabă: