| Florazul15 a întrebat:

Cum imi pot convinge iubitul sa se epileze la subrat fara sa supere?

37 răspunsuri:
| Florazul15 explică (pentru floresdemayo):

Ar fi foarte urat daca ar face asta, adica eu dau banii pe ea si el sa nu o foloseasca

| VoidEternal a răspuns:

"Stiu ce zici, dar imi spune ca daca il iubesc trebuie sa il accept asa cum este..."

Simtul olfactiv nu asculta de iubire. Si nu este subiectiv.

| Florazul15 explică (pentru VoidEternal):

Adevarat si asta

| relian a răspuns (pentru Florazul15):

Este bun,inseamna ca de stai asa cu unu care nu se barbiereste,nu se tunde, iti place si tie, asa ca lasa-i parul acolo, sub brat.
Stii vorba aia:cine se aseamana se aduna? Ei sa stii ca e foarte adevarat, nu poti sa stai cu cineva, sa ai prieten, amic etc daca nu ai multe in comun laughing

| Florazul15 explică (pentru relian):

Stai asa,multi au parul lung iar barba nu avea atunci cand am devenit iubiti, dupa si a lasat, dar se barbiereste uneori, asta nu inseamna nimic. Dar parul la subrat chiar ma deranjeaza pentru ca na tine de igiena. Nu mi se pare nimic anormal ca are parul lung in cap, plus ca ne intelegem foarte bine.

| Freya1 a răspuns:

Nu trebuie sa ii spui fără sa se supere, ca în mod normal nu trebuie sa fie asta o supărare.
Ii spui pur și simplu ca ar arata mai ok epilat sub brat.Iar de faza cu mirosul tine și de igiena corporala.

| relian a răspuns (pentru Florazul15):

Daca te deranjeaza ceva la iubit,ceva peste care nu poti trece,cum ar fi parul la sub brat,sau daca nu sar spala si ar mirosi,il lasi,simplu,sunt si alti barbati in lumea asta,il lasi si gasesti altul cu care te poti intelege.

Daca de barbierit se mai barbiereste,se mai tunde, dar pentru chestia asta iti baga pe aia ca asa la lasat mama natura, asta inseamna ca te ia si peste picior, omu e smecher, asa ca fal smecher si dai papucii, sa vedem dupa ce o sa faca laughing