Întrebare recomandată | catthshshshs a întrebat:

Cum iti poti convinge partenerul cu care locuiesti (sot, logodnic, iubit) sa te ajute la treburile casei?

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

In mod normal ar trebui sa faca singur, de bunavoie si din bun-simt, ca nu si-a luat sluga-n casa. Depinde insa cum a fost educat, daca mama lui nu l-a pus in viata lui sa miste macar un fir de praf si in familia lui a domnit ideea ca barbatul e zeu si exista pentru a fi servit nu prea o sa ai mari sanse sa-l convingi nicicum, din pacate. Probabil o sa faca in mare sila cate ceva la inceputul relatiei dar cu timpul o sa gaseasca modalitati sa nu mai faca nimic. Poti incerca sa discuti cu el si sa stabiliti clar cine ce face de la inceput, el aspira si duce gunoiul si mai stiu eu ce crezi tu, sau la ce se pricepe el, tu faci restul. Succes! happy

55 răspunsuri:
| swordfish a răspuns:

No more pussy!

| Sadicalex a răspuns:

Pune matura pe el rolling on the floor

| NutellaFinetti a răspuns:

Il rogi si ii spui ca vrei si tu sa te mai odihnesti...

| megabum a răspuns:

Sincer sa fiu eu l-as ruga frumos si Iasi spune: Iubitule, sti ce? te rog ma ajuti si pe mine la treburile caasei? ca mi-e si mi-e greu ca sunt multe de facut hai te rog!
Daca zici asa s-ar putea sa il convingi dar daca nu ai putea sai mai spui si asta: Haide te rog ca eu te-am ajutat cand ai avut nevoie(spui asta doar daca l-ai ajutat si tu)!
Apoi el s-ar putea sa zica :Bine hai ca te ajut. Sper ca ti-am fost de ajutor! Funda?

| numerandom17 a răspuns:

Pai, poti sa ii propui sa munciti amandoi. ..cred ca o sa inteleaga mai bine decat daca tipi la el ca nu face nimiclaughing
De exemplu, dupa ce mancati, ii poti spune :"Haide sa strangem masa impreuna, iar apoi eu voi spala vasele, iar tu le poti pune la loc." ce spui?
Ar putea sa mearga..deci poti incerca
Sper ca te-am ajutathappy

| blacksoul69 a răspuns:

Recompensebig grin

| YoIustin a răspuns:

Daca ii cunosti bine caracterul fa in asa fel incat sa ii placa sa faca treaba cu tine si nu o sa ai probleme.

| Volibear a răspuns:

Cumpara-i o bere!

| paulapatricia a răspuns:

Bani

| xDaaNyy a răspuns:

laughing))ia-ti o lenjerie intima foarte sexy si zii sa te ajute vezi te refuza laughing)!

| Dchirila a răspuns:

Ilmituiesti cu o bere big grin

| Dchirila a răspuns:

Il mituiesti cu o bere big grin

| FlorinSL a răspuns:

"Nu mai vezi bere daca nu ajuti!"

| InteligenceGuy a răspuns:

Incearca sa il rogi frumos si sa ii dai o bere.happy

| xcristYx a răspuns:

Poti sa stai 1 zii la pathee hee si ii zici ca nu mai poti ca iti ie rau sau... vezi si tu big grin sa faca si el ce trebuie prin casa...big grin si dupa mai gasesti si tu alte motivebig grin funda tongue big grin

| tituspiano a răspuns:

Incearca sa te implici in activitatile sale. la un moment dat va constientiza faptul ca si tu ai nevoie de ajutor.

| MaddMonovici a răspuns:

Spune-i daca nu vrea sa te ajute o sa faca el singur, pentru ca tu te-ai saturat sa faci tot de una singura. Fa-l sa inteleaga cat de important e ajutorul reciproc si dai exemple sau modele dupa care sa se stimuleze!
Sper ca am fost de folos :*

| toniboni a răspuns:

Ii spui de ex daca speli vasele iti fac o noapte de ne uitat, iti iau o bere etc tongue

| Marcoci_Dan_1997 a răspuns:

Nu iti indeplini treburile casei si daca nu te va ajuta sa le faci nici tu nu le vei face astfel el va fi nevoit sa fie de acord

| izaaa677 a răspuns:

Pai lasi casa asa cum este, nu faci nimic ca sa isi dea seama ca trebuie sa faca si el ceva in casa. Asa face si mama cu mine...a mersrolling on the floor

| DudaIonutDan a răspuns:

Ii zici : as vrea sa faci ceva pentru mine, si dupa ii zici ce vrei

| The1smartiest a răspuns (pentru DudaIonutDan):

Ii zici _ facem curat, spalam vase si ce mai ai tu chef sa faca el chiar daca un barbat nu le face la fel de bien ca o femeie..deci ii zici cu ce vrei sa te ajute, apoi ii spui ca va urma o partida de sex cu catuse, lanturi, latex etclaughing sa fim in asentiment cu mona laughing

| oleseafrumoasa a răspuns:

Il rogi frumos siiiiiii...

| calintores a răspuns:

Il rogi frumos

| GeorgianaNuENimicDeVazutAici a răspuns:

Santajeazal smug Spune-i ca nu va primi ce isi doreste daca nu te respecta si nu te ajuta.smug

| Costinel_Adrian_1994 a răspuns:

Ihti voi spune eu punctul meu de vedere ca barbat acest lucru trebuie facut cu calm si fara obligatie poate duce la violenta sau ruperea casnitiei dar ajutorul pe care ti-l da poate fi un lucru bun pentru un cuplu