| lovelystory3 a întrebat:

Cum itivfaci cel mai repede prieteni?

Răspuns Câştigător
| helen45132 a răspuns:

Comunicarea e cea mai simpla cale spre a avea noi prieteni, mie, spre exemplu imi trebuie sa ii spun ceva unei persoane apoi sa intram in discutii aprofundate si asa devenim prieteni/e.eu sunt sigura ca vei avea multi prieteni, succes si un Paste Fericitwinking happy

9 răspunsuri:
| Sly a răspuns:

Intri pe facebook si dai - add friend - pana obosesti. happy

| mona01 a răspuns:

Te duci la ei si ii intrebi daca vor sa fie prietenii tai big grin laughing

| stelyii a răspuns:

Ce fel de prieteni? nu prea exista prieteni pe care sa ti faci repede. Adevaratele prietenii se leaga in timp..Depinde de care iti dorestitongue

| AlexiaClaudia a răspuns:

Pai, nu conteaza daca ai multi prieteni si in ce timp ti -i faci, conteaza sa fie prieteni adevarati. O prietenie incepe prima data prin conversatie, favoruri reciproce, incredere si respect.

| PaulaJy a răspuns:

Te poti plimba cu o singura prietena, intr-un alt loc de cat de obicei si daca acolo o sa vezi copii de o varsta cu tine, baga-te in seama cu ei, si ai grija sa nu fie golani. Le poti cere nr. de tel., id-urile sau facebook-urile. Funda?>

| Kyrie a răspuns:

Nu exista prieteni adevarati, deci mai bine nu-ti faci prieteni, e bine sa fii pe cont propiu

Sunt cu totii niste lasi si aroganti xD

| stelyii a răspuns (pentru Kyrie):

E cel mai bine sa fii pe cont propriu... dar uneori ai nevoie de cineva caruia sa-i destainui cate ceva. pentru mine nu exista prieteni adevarati, nici macar prieteni.am doar amici si cunostinte.

| Crisu a răspuns:

Ducandu-te in locuri noi si fiind sociabil/a si dragut/a. happy