| ois a întrebat:

Cum pot afla daca unui baiat place de mine?

11 răspunsuri:
| nosferatu15 a răspuns:

Un baiat te place atunci cand se uita mereu la tine, te enerveaza sau este mai timid. Se balbaie cand vorbeste cu tine sau se inroseste. Nu te refuza niciodata cand il rogi ceva serios, te apara atunci cand se ia cineva de tine, daca il surprinzi uitandu-se la tine tresara imediat si se uita in alta parte, vrea mereu sa te impresioneze indiferent prin ce face; te saluta mereu pe mess si isi pune status-uri de dragoste. Sper ca te-am ajutat... funda?

| DuddăBântuită a răspuns:

Pai se uita frumos si mult la tine, te suna sau i9ti da mesaje, vrea sa intre in vorba cu tine, mereu isi ia la revedere, intreaba de tine, daca se gandeste la tine si cineva il intrerupe se enerveaza, vrea sa te ajute, te apara, ar vrea sa vorbeasca cu tine... chiar nu mai stiu laughing dar sper ca te.am ajutat :*

| ois explică (pentru nosferatu15):

Se uita mereu la mine asa lung,ma enerveaza, nu e timid da cand il intreb ceva sta putin timp se uita in ochii mei si dupa raspunde, nu se balbaie.Imi ia apararea mereu, nu ma refuza niciodata.

| CEA a răspuns:

Il intrebi.Ce e asa greu? rolling eyes

| DuddăBântuită a răspuns (pentru ois):

Scuze ca raspund eu si nu nosferatu dar iti pot raspunde. Si prietenul meu inainte sa imi spuna ca ma place facea asa, nu trebuie sa se balbaie neaparat, asta doar daca este extrem de timid... Daca se uita lung, si face ce spui tu, e clar, se naste o frumoasa poveste de iubire happy desigur, daca si tu il placi. happy

| Narcis2007 a răspuns:

Iti cade un mar in cap

| ois explică (pentru CEA):

E cam penibil... adica cum ar fi sa merg la el sa il intreb:"iti place de mine?"ce ar crede el atunci

| SM_9305 a răspuns:

Intreaba-l hihihihihi

| CEA a răspuns (pentru ois):

Ca esti curioasa.

| DenisaMetal a răspuns:

Salut,pot afla din privirile care sunt adanc si de neuitat, si felul in care vorbeste, si care se poarte cu tine.Incerca sa vorbesti cu el mai mult si pune-i o intrebare de genu daca are prietena si poti afla daca te place. bafta

| AliceThai a răspuns:

Il intrebi!?! detalii, detalii happy