| SunsetTrance a întrebat:

Cum pot face sa cunosc persoane noi? Cu precadere fete si femei, dar nu mi-ar strica nici niste prieteni noi, maxim 4-5 (am fost tradat si barfit pe la spate, ridiculizat si criticat, neinteles)

Nu stiu sa seduc o persoana de sex opus, doar sa vorbesc cat trebuie, fara sa fac conexiuni mai adanci cu alte persoane (asta pentru ca am niste parinti care tot timpul mi-au estompat personalitatea pentru orgoliile lor)

Mentionez ca am 23 de ani, sunt inginer in calculatoare, si traiesc in Craiova. Simt ca orasul, desi nu ii lipseste nimic, este limitat dpdv al relatiilor.

Am auzit de oltencele noastre ca sunt "date dracului", daca nu esti atent cu ele te faci de ras si te resping usor (Loren Loghin, farasenstv pe YouTube).

Imi doresc sa ajung undeva unde pot aborda in public fara frica de a fi respins sau ridiculizat, cu subiecte normale si astfel incat sa nu fiu presant, deranjant, etc.

Sa invat incetul cu incetul cand sa ma retrag, cum sa raspuns la "am prieten", sa stiu sa ascult mai mult decat vorbesc, etc.

Chiar simt ca nu stiu ce sa fac, am vointa dar ma simt plafonat de circumstantele si mediul in care traiesc... vreau sa imi iau acum in august 7-10 zile de concediu si sa merg 1-2 zile in fiecare dintre orasele: Bucuresti, Brasov, Cluj/Sibiu, Constanta, dar nu este solutie permanenta pentru ca nu o sa ma mut cu viata in alt oras

Imi cer scuze pentru cat de lunga este intrebarea. Help!

13 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Aici pe TPU vrei să-ți faci prieteni?

| SunsetTrance explică (pentru gabicoo):

In viata reala doresc sa imi fac prieteni, in persoana

Am vazut ca oamenii sunt de treaba aici, apropo. Pe Reddit e jale cu J mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incepe sa mergi la o biserica (baptista) si implica-te in comunitatea religioasa din jurul ei.

| SunsetTrance explică (pentru anonim_4396):

Ca si crestin ortodox, am avut contact cu persoane precum imi sugerezi.

Mi s-a parut o comunitate de oameni falsi, materialisti pentru ca multi au afaceri si fug ca nebunii dupa bani, si in plus daca te combini cu cineva de la ei, este pe viata (chiar daca doar iesiti si cel mult va pupati) pentru ca altfel te ia familia lui/ei la rost.

La cum am vazut, cauta sponsorizari si se sustin in primul rand intre ei, lumea din jur nu prea conteaza.

Si ultima chestie, nu cred ca pot rezista fara sex. Mai ales avand in vedere ca am dureri interioare si nevoia asta, umana.

Cu respect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SunsetTrance):

Reddit-ul este condus din umbra de aceleasi peraoane care au acaparat si disney. Pe reddit nu ai voie sa ai pareri sau opinii care nu sunt aceleasi cu woke culture. Spre exemplu daca zici ca nu iti plac grasele, vei fi banat ca faci bodyshaming, si esti phatophobic. Daca unei tipe nu ii plac baietii scunzi, este doar o preferinta si bravo ei ca are standarde. Daca sustii ca o familie trebuie formata doar din femeie si barbat, vei fi considerat un homophobic. Daca esti crestin, vei fi considerat creștinopat, un idiot si inapoiat. Daca spui ceva anti crestin, vei fi catalogat ca un om inteligent. Sincer, TPU este mult mai permisibil decat redit pentru ca permite ideii sinopinii diferite. Nu baneaza lume aiurea.

Adaugand la spusesi tu, Reddit e condus de aceeasi organizatie satanica: Black Rock. Care gestioneaza, ca o caracatita internationala, firmele mari si dominante din fiecare sector existent.

Si se asigura ca indoctrinarea globalista, luciferica, ajunge in toate colturile lumii.

TPU este doar la noi in Romania, cu circuit relativ mic, de aceea nu s-au atins de el. Sper ca va ramane asa, chiar simt un spirit bun, romanesc si constructiv, in platforma asta!

anonim_4396

Nu imi vine sa cred! Meru m-am ferit sa vorbesc de black rock, si in irl si online. Pt ca lumea m-ar crede paranoic. Am incercat sa discut chestia asta cu cineva, si oricate argumente aduceam, raspunsul era acelasi: nu esti sanatos la cap, esti conspirationist etc. La fel si cu infamul 9/11, turnurile gemene, o scenografie de proasta calitate. Intr-adevar turnurile au cazut, oamenii au murit. Dar a fost un inside job de cea mai joasa speța. La fel, nebun, paranoic, conspirationist. Daia prefer sa tin chestiile astea doar pentru mine. Bine ai venit pe TPU.

| Florian80 a răspuns (pentru SunsetTrance):

Foarte bine ai punctat! Fereste te de pocaiti ca de foc. Sunt oameni cu multe fețe.

anonim_4396

Si eu sunt crestin ortodox, dar: dogmele nu aduc mantuirea! Credinta in Isus aduce mantuirea. Nu dogmele sau congregatia sunt cele care conteaza. Si daca este sa ne luom dupa dogme, atunci noi ortodocsii suntem cam varza. Citeste biblia si dupa aceea citeste ai dogma ortodoxa. O sa ramai masca! Sunt extrem de multe chestii in ortodoxie care nu au nici cea mai mica legatura cu Isus Hristos. Baptistii si penticostalii mi-se par cel mai aproape de abordarea biblica. Pt ca biblia este temelia, nu dogma! Desigur exista atleți ai lu hristos din orice rit ( catolic, protestant, adventist, ortodox etc), la fel cum exista si farisei din orice dogma si rit. Daca nu ma insel, ( nu sunt sigur de aceasta informatie), in canoanele ortodoxe, crestinul este sfatuit sa nu citeasca biblia, pentru ca i-se va tulbura inima, ci sa ceara sfaturi doar de la duhovnic. Un fel de, lasa ba, ca tu esti prea prost sa intelegi ceva, iti spunem noi ce trebuie sa faci sau sa nu faci

Superb gandit, si eu am aceeasi viziune asupra temei.

Consider ca fiecare religie abrahamica (crestinism, islam, iudaica - evreii de rand, nu zionistii) are propria abordare a Adevarului, si ca nu gresesti total cu niciuna dintre ele.

Conteaza sa fii sincer bun, sa te imbunatatesti si sa lucrezi cu cei din jurul tau. Mai departe, te ajuta Dumnezeu, mai ales cand nu mai poti tu ca si om.

Ce nu imi place este ca crestinii considera ca esti damnat daca esti musulman, spre exemplu. Fanatism

anonim_4396

Daca mergem pe principiul ortodox si triburile alea din amazon se duc in iad, caci ei nu cunosc calea cea dreapta. Ca sta sfantul la poarta si cand vine ala din nu stiu ce trib, ii spune ceva de genul: esti bun, ai onoare, ai facut bine, dar te duci in iad ca nu ai fost ortodox. Dumnezeul nostu se uita la om, nu la dogma. Si nu il poti impresiona cu inteligenta ta, cu frumusetea sau succesul tau. Domnul ne priveste pe toti la fel. Doar inima noastra poate face diferenta

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte Adevărată ai vorbit și spus se uită la inima omului căci acolo se află Adevăratele intenți și fapte dorințe Adevăruri ne spuse Adevăruri Ascunse.

| Danny28 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta este adevărata față a feminismului. Feministele o tot țin pe aia cum că luptă pentru egalitatea între sexe. De unde și până unde? Feministele doar subjugă bărbații. Au fost ocazii când niște feministe au organizat ceva marș pentru uciderea bărbaților, iar mai nou postează pe rețelele sociale mesaje cum că existența bărbatului este inutilă și că ele pot trăi foarte bine într-o lume fără bărbați. Aceleași feministe sunt alea care își arată corpurile pe Onlyfans și le sfătuiesc și pe alte fete să facă la fel. Când un bărbat înșeală, este un porc, un gunoi și așa mai departe, dar când o femeie înșeală, feministele vin cu argumente de genul "sigur bărbatul a fost vinovat", "ești o fată super și meriți mai mult", "e dreptul tău să înșeli" și lista poate continua, sunt sigur că ai înțeles ideea. Înșelatul trebuie condamnat în cazul ambelor sexe. Tot la feministe am observat cum că ele spun femeilor "ești perfectă așa cum ești ", "bărbații nu te merită", "nu te schimba pentru nimeni", dar când e vorba despre fizicul bărbaților, încep imediat insultele, că vai, dacă nu face sală e leneș și neîngrijit (deși poate omul are probleme de sănătate care îl împiedică să facă asta), dacă este scund e urât, dacă nu are nu știu ce salariu înseamnă că nu i-a plăcut munca, dacă are vreo preferință la un anumit tipar de femeie, este considerat sexist. Lista poate continua mult și bine. Lumea oricum se îndreaptă spre sfârșit. Nu știu dacă mai prindem anul 2100.