| palpAbil1real a întrebat:

Cum pot gasi o persoana pe care nu am mai vazut-o de 3 - 4 ani si nici nu am mai vorbit cu ea stiindui doar prenumele, locul unde locuia in perioada respectiva si locul in care a fost vazut acum ceva timp laughing FUNDA
(Nu vrea raspunsuri gen facebook)

Răspuns Câştigător
| Roxxy95 a răspuns:

Nu poti avea acces la informatii de genul acesta. E greu sa gasesti pe cineva daca nu stii mare lucrur despre acea persoana.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nestiindu-i numele, nu ai sanse sa o gasesti. Mai ales daca s-a mutat.

| palpAbil1real explică (pentru anonim_4396):

Sti cumva cum pot afla numele persoanelor care locuiesc intr-o comuna? ma gandesc la ceva gen evidenta primariei

| anonim_4396 a răspuns (pentru palpAbil1real):

Doar daca iei legatura personal cu cei de la primarie. Pe net nu gasesti.

| palpAbil1real explică (pentru anonim_4396):

Da as putea sa o gasesc in pagini albe... insa pe internet imi cere numele... stiu ca in carte iti da pe comune, orase, etc.

| anonim_4396 a răspuns (pentru palpAbil1real):

Daca gasesti cartea-carte de telefoane, da, te orientezi si o gasesti. Dar nu pe net daca nu stii numele.

| Sadop a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu sunt in aceeasi situatie happy. Daca ii stiu si numele de familie, cum as putea sa gasesc o persoana? happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Sadop):

Depinde daca are telefon fix sau nu, pentru ca in Pagini albe este cel mai usor de gasit. Dar mai poti scrie in Google numele persoanei, plus alte date pe care le stii (daca le stii) si s-ar putea sa ai noroc. Mai poti intreba printre legaturile tale din retelele de socializare, desi este cam riscant si neplacut.

| palpAbil1real explică:

Am incercat pagini albe dar nu merge deoarece nu ii stiu numele de familie si fara rost

| palpAbil1real explică:

Sau stiti cumva cum pot afla numele persoanelor care locuiesc intr-o comuna? ma gandesc la ceva gen evidenta primariei

| Roxxy95 a răspuns (pentru palpAbil1real):

Nu poti avea acces la informatii de genul acesta. E greu sa gasesti pe cineva daca nu stii mare lucrur despre acea persoana.