Nu poti avea acces la informatii de genul acesta. E greu sa gasesti pe cineva daca nu stii mare lucrur despre acea persoana.
Am incercat pagini albe dar nu merge deoarece nu ii stiu numele de familie si fara rost
Sau stiti cumva cum pot afla numele persoanelor care locuiesc intr-o comuna? ma gandesc la ceva gen evidenta primariei
Sti cumva cum pot afla numele persoanelor care locuiesc intr-o comuna? ma gandesc la ceva gen evidenta primariei
Doar daca iei legatura personal cu cei de la primarie. Pe net nu gasesti.
Da as putea sa o gasesc in pagini albe... insa pe internet imi cere numele... stiu ca in carte iti da pe comune, orase, etc.
Daca gasesti cartea-carte de telefoane, da, te orientezi si o gasesti. Dar nu pe net daca nu stii numele.
Si eu sunt in aceeasi situatie . Daca ii stiu si numele de familie, cum as putea sa gasesc o persoana?
Depinde daca are telefon fix sau nu, pentru ca in Pagini albe este cel mai usor de gasit. Dar mai poti scrie in Google numele persoanei, plus alte date pe care le stii (daca le stii) si s-ar putea sa ai noroc. Mai poti intreba printre legaturile tale din retelele de socializare, desi este cam riscant si neplacut.
anonim_4396 întreabă:
MicutzhaTha întreabă: