In primul rand trebuie sa accepti ca ai gresit, trebuie sa fi constient ca nu mai poti da timpul inapoi. Incearca sa faci tot posibilul sa fi iertat, iar daca nu reusesti, asta e, macar sti ca ti-ai dat silinta. Incepe sa faci lucruri/fapte bune care sa compenseze ce ai facut. Iar daca in adancul tau regreti enorm, trebuie sa iti dai seama ca esti o persoana buna si sa iti dai seama ca tu pe tine insuti trebuie sa te ierti mai intai.
Depinde ce ai facut si acum regreti!
Nu poti suprima pur si simplu o senzatie de regret. Gaseste cauza-repara-regretul dispare!
Ex. Ai facut o gluma proasta unui coleg->regreti, iti ceri scuze->regretul dispare.(sau cel putin se diminueaza)
Acum depinde. Dacă regreţi, ca şi mine, că e pesedeul la butoane, nu prea ai ce să faci, regretul sapă în suflet, ca la mine.
Dacă regreţi că ai zugrăvit pereţi bleu ciel în loc de galben pai, e simplu, chiemi zugravul din nou. Alţi bani altă distracţie.
În cazul în care te-a invitat un coleg de muncă la un film şi nu te-ai dus, atunci regretul trece într-un singur fel:
VOTKA STALINSKAYA
Dacă regretă şi el o beţi împreună, dacă regreţi doar tu, o bei singură.
As adauga ca exista si situatia in care simti regret sau vina pentru ceva ce nu sta in puterea ta. Daca stii sigur ca e vina ta, regretul e un sentiment normal si e felul univerului de a iti spune ca ai gresit si sa nu repeti greseala.
Incearca sa schimbi ce iti sta in putere sa schimbi si sa accepti ce nu depinde de tine.Viata e mult mai usoara cand gandesti asa.
Trebuie sa-ti dai seama ca nu ai de ce sa regreti. Raul e deja facut, nu mai are rost sa suferi. Treaba cu regretele e constiinta care iti spune ca trebuie sa-ti para rau dupa ceva asa ca sa-ti para rau si apoi sa spui gata, ce a fost a fost.
Nu mai poți schimba ce a fost, ia o ca pe o lecție, regretele nu și mai au rostul
anonim_4396 întreabă:
celmaibundinlumeda întreabă: