Întrebarea știi care este?
Dacă tu, premeditat, vrei să-l pui la încercare, oare tu îi ești prieten adevărat? Asta nu ar însemna să-l minți și să complotezi pe la spatele lui?
Nu e recomandat sa faci asta. Foarte probabil, el va simti ce vrei sa faci si va incepe el sa nu mai aiba incredere in tine. Cea mai buna cale pentru a avea un prieten de incredere este sa fii tu de incredere.
Ai zici ca ai o problema si ai urgent nevoie de o suma de bani, daca incearca sa te ajute iti e preten, daca gaseste scuze o sa-ti afli raspunsul singur
Poate sunt metode si mai bune dar orice om cand vine vb de bani iti intoarce spatele doar daca iti e prieten incearca sa te ajute sau chiar o face
Lasa-l singur in casa cu gagica-ta si fa-te ca te duci sa cumperi ceva. pune-o pe gagica-ta sa ii faca foarte mici si subtile avansuri.
totusi, stii ce ar fi culmea? sa ii gasesti regulandu-se )))
Eu in 15 ani de zile am vazut buna mea prietena am vazut cat de prietena imi este, numai pe interese si rautate desavarsita..., totul trebuie sa fi atent/a la cel de langa tine, cum se comporta fata de tine si cu cei din jur, educatie si multe altele. nu poti sa-l pui la incercare, ca te pune el la incercare daca rezisti cu nervii!
Avind incredere fara a face prostia pe care tocmai te pregatesti s-o faci.Nu poti cere incredere unei persoane daca tu n-o ai in ea.
Acestia nu trebuiesc pusi la incercare, ei se dovedesc prietenii in situatii limita.Cand ai nevoie de ceva si toti iti intorc spatele, cel care o sa fie acolo pentru tine, merita toata increderea ta
Daca pui o astfel de intrebare ori tu nu esti prieten cu el ori el nu e prieten cu tine...
Buna! prietenia nu se cumpara si nici nu se vinde, un prieten adevarat, nu trebuie pus la incercare, un prieten adevarat se cunoaste atunci cand iti raspunde la orice ora, la orice problema, fara sa iti ceara ceva in schimb, sau sa arunce acea replica:
"Imi esti dator vandut" un prieten adevarat daca il pui la incercare, atomat se supara si iti va zice:
"Imi pare rau prietene ca nu ai avut incredere in mine" astazi din pacate prietenii adevarati ii numeri pe degetele de la o mana, si tot iti mai raman.nu pune la incercare ca vei pierde si ce ai, increderea zice totul.in timp iti dai seama daca iti e prieten sau dusman.
o zi cat mai placuta
Mai bine lasa-l sa iti demonstreze el cu timpul.Mai devreme sau mai tarziu va arata