Gandeste-te la fericirea pe care o vei citi pe fata ei cand va auzi aceste cuvinte, ia-ti inima-n dinti si actioneaza! Fii curajos, nu ai nimic de pierdut, dar ii poti fura un zambet
Sp direct in fata.este mult mai bine sa ii sp. daca nu ii sp ce simti pentru ea poti sa o pierzi orcand.cine stie poate si ea te iubeste.
Pai in primul rand fi tu insati.ai incredere in tine si cand ii spui ca o iubesti si vesel si tu insati.ai sa vezi ce frumos va reactiona.si nu-ti fie frica.nu ai de ce.SUCCES
Fii curajos si ea va simti ce ai tu sa'i zici si pana la urma daca iti place fata aceea vei gasi curajul ca sa poti sa i'o zici.
Am patit-o fi sincer spune-i-o in fata o sa te creada daca spune nu tine piept si spune bine si sa incerci alta data eu asa am facut si mi-a reusit(a treia oara) dar... am reusit incearca si u sper ca te-am ajutat
Pai. chiar poti sa i spui in fata sau prin biletel sau prin telefon... nu conteaza o sa iti fie rusine oricum cand o sa o intalnesti o sa te impodmolesti. crede-ma ca am trect prin asta si prietenii mei stiau ca o plac au ras de mine mult si bine pentru ca shincer incepeam sa o sec... nusatiu daca si-a dat seam dar nu-i fa asta! nu astepta! du-te si intrfeabo in fata sau altfel nu sa mai ai sansa. duppa prima oara o sa vezi ca no sa iti mi fie asa greu.decci treci la fapt sper ca te-am ajutat! SUCCES!
Hmmm scoate-o la un suc fa-o sa rada la jocuri cu prietenii alege-o pe ea si incet incet o sa se indragosteasca de tine