Ii spui ca nu esti interesata de o relatie. Daca persista ii zici direct ca nu esti interesata de el si gata. Mare chestie...
Oamenii(nu oti,dar o mare parte) apreciaza mai mult cand spui ceva direct,fara ocolisuri.
Poate parea mai dur,dar "rana" se vindeca mai repede asa si e mai usor sa te schimbi(daca trebuie) sau sa analizezi problema.
Ii poti spune ca stilul lui te intimideaza, ca nu esti interesata de o relatie, ca daca vrea ceva sa incerce sa fie mai pototlit, etc...\
Spune-i ce ai vrea tu sa-ti zica cineva(adica in acelasi stil, dar cu cuvintele potrivite acestei situatii).
Daca nu esti interesata de o relatie cu el sau lucruri de genul, ii spui. Nu conteaza ca se simte prost sau il ranesti. Nu il ranesti. Este pentru binele lui, gandeste-te ca ii faci un bine.
Vezi pe unul ca incearca sa faca ceva ce stii ca nu poate, il lasi asa? Nu te simti putin rau sa stii ca ai fost acolo si nu l-ai ajutat cu aceasta informatie utila? Sunt sigur ca o sa faci alegerea inteleapta.
Ii spui ca ai prieten, exact cum faceti toate care nu vreti relatii, aceeasi scuza evident de falsa.
Ii pui melodia asta sa o asculte
https://www.youtube.com/watch?v=cEuU64Zt4B0&ab_channel=ZLife
Spune-i adevarul daca tot te dai mare crestina. Spune-i ca nu esti interesata de el, sa te lase in pace, sa-si vada de viata lui amarata, sa se duca dracu, etc.
Ma intreb daca problema e la el, sau la faptul ca tu esti cam timida...
"Imi place pe de-o parte..." Daca iti place, mai gindeste-te. El simte asta, si de aceea insista.
Te soarbe din priviri pentru ca te place. Stii cate prietene sau sotii si-ar dori ca prietenii sau sotii lor sa le mai priveasca la fel?
Nu trebuie sa te simti intimidata, la urma urmei, e si el doar un om. Ca tine, ca mine, ca oricare altul.
Hai, fa-ti curaj, ridica privirea si priveste-l si tu in ochi. Scanteile ce pot iesi din chestia asta pot sa faca un foc de artificii care sa fie extrem de frumos, si de care sa va bucurati amindoi. Succes!
Cred ca toți am întâmpinat situația asta cel puțin odată. Și ai dreptate. Dar este o chestie ce o facem din politețe nu neapărat de teamă. Sunt persoane ce nu au cei șapte ani de acasă si refuză, nu refuzul în sine fiind deranjant ci cuvintele și atitudinea pe care o adoptă când fac asta. Cel mai elegant "îmi ești un prieten foarte bun! Țin mult la prietenia noastră!" și băiatul /fata dacă e simțit/ă se trage frumos.
Știu, dar politețea nu consta în faptul ca nu ii spui, consta in felul cum ii spui ceea ce simți cu adevărat .
Dacă ești mai direct și sincer, fără sa pierzi prea mult timp asta nu înseamnă că ești nepoliticos.
Și ce ai de gând sa faci în privința asta miss politețe? ( asa le numesc eu pe fetele de genu')
Ideea este ca un băiat/bărbat dar și o fată /femeie ar trebui sa se concentreze și pe limbajul trupului. Ar trebui sa îți dai seama când un om își dorește sa te aibă mai aproape sau NU! Tocmai de aceea spun, simplu "apreciez prietenia noastră" iar tu ar trebui sa înțelegi mesajul. Este cât se poate de politicos și pe "față". Zic și eu, poate greșesc.
Dap...dar unii nu au auzit în viața lor de limbajul trupului.
Îmi vine foarte greu să refuz pe cineva. Asta nu înseamnă că accept orice, mai ales dacă e în contradicție cu principiile mele...dar de obicei mă frământ dacă persoana respectivă s-a simțit poate jignită de refuzul meu. Dați-mi două palme, poate îmi revin.
Problema adevărată este ca și ție îți place și pare ca este (într-o oarecare măsură) o joaca între copii. Nu vreau sa te simți jignita dar el probabil vede ca și ție îți place și tocmai de aceea continuă. Dacă tu ești ferm convinsa ca nu ii arăți nimic înseamnă că el are o problema (sa te refuze cineva iar tu sa insiști prea mult eu o consider o problema!). Dar dacă ai gesturi din acelea copilărești să zâmbești pana la urechi și sa ii spui lasă-mă sau tachinari, lovituri ușoare. Înțelegi la ce ma refer. Nu-i a bună
Păi dacă e comic, cum să nu zâmbesc? Și felul în care se uită, și felul în care îmi vorbește mă fac să râd, dar mă abțin.
Eeee ai văzut? Nu vrei cu adevărat sa îl refuzi, te joci este normal ca insista și el. Și eu as face-o în locul lui. Din cauza faptului ca nu ești ferma, nu esti ferma fiindca nu îți dorești cu adevărat sa se oprească și nu îți dorești cu adevărat sa se oprească fiindcă și tu îl cam placi.
Fredoneaza-i un cantecel despre Domnul, Duh Sfant, mantuire, pacate, balaur cu 7 capete, si o sa scapi de el rapid. Daca prin absurd ii place ti-a pus Dumnezeu mana in cap.
Tu din ceea ce scrii fiind o fata din aia inchisa in tine, pai daca te intimideaza doar ca se da la tine ai si tu ceva probleme pe la mansarda fara sa jignesc, si ai zis ca pare ok ca iti place pe de-o parte.Banuiesc ca nu e un bad boy de ala tatuat pe gat si pe fata, asa ca daca baietii te sperie treci pe fete