anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum poți să îi dai de înțeles unui băiat că vrei să te lase în pace, fără să îl rănești sau să îl faci să se simtă prost... vorbind de viața reală?
E foarte îndrăzneț și sigur pe el...și pentru mine e puțin cam mult. big grin Adică îmi place pe de o parte...dar uneori ar trebui să o lase mai moale. Când vorbim, mă soarbe din priviri și asta mă intimidează foarte tare.

44 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Simpatic):

Sunt doar murdar

| Mosotti a răspuns:

Iti place altfel nu mai puneai intrebarea asta ca stii f bine cum se face daca chiar vrei sa nu mai ai treaba cu el, si anume prin comportament, ii dai de inteles ca nu-l placi, nu raspunzi la privirile lui, daca incearca ceva il refuzi categoric destul de distant, nu lasa-ma in place ca-mi place, ca altfel va insista si mai tare stiind ca lasa-ma-n pace ca-mi place inseamna ca iti place, simte imediat asta. Trebuie sa te comporti doar ca un amic si atat.

Iti place destul! Si daca-ti place, mergi inainte, daca nu iti place am zis cum se face. F bine ca e indraznet si sigur, e barbat adevarat, ar trebui sa te bucure asta, e o calitate pozitiva, nu sa fie un pampalica fatalau, inchis in el si sa tremure sosetele pe el cand e langa o fata care-i place.
Chiar iti place asta dar te faci ca nu recunosti.

Dar e doar o banuiala ca-l placi dupa cum scrii si ce scrii, insa aia e.

| Simpatic a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai probleme la cap tu happy

| OldSoul a răspuns:

Te pui intr-o relatie cu altul.
La mine doar asta functioneaza rolling on the floor

| RoCkKiD a răspuns:

Nu exista un mod de a ii spune sa se opreasca fara sa il ranesti sau sa il faci sa se simta prost din simplul motiv ca partea asta depinde de el nu de tine. Tu trebuie sa ii spui in mod clar ca nu esti de parere ca va potriviti sau ca discutiile alea merg undeva si ca ar trebui sa va opriti, mai departe nu ii ai raspunzi si in timp o sa renunte.

Acum, din mesajul de mai sus, mie imi pare ca mai degraba vrei sa fugi ca te simti intimidata nu ca nu-ti place.

| mgtow a răspuns:

Trebe sa-i zici tot direct in fata

| troleibuz a răspuns (pentru RoCkKiD):

Mai ai un cont cu numele Dismally?

| AliGab a răspuns:

Ii spui clar si raspicat sa te lase in pace

| Endoryus a răspuns:

Spune-i verde in fata sa te lase naiba in pace. Daca tot e indraznet atunci nu o sa isi taie venele.

| Onisim10 a răspuns:

Ar trebui sa ii zici sa isi vada de treaba!

| RAY a răspuns:

Wow Cristnika simte fluturasi in stomacel, e carnivoara, ti frica de iubire?

| RoCkKiD a răspuns (pentru troleibuz):

Nu din cate stiu eu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

De aia adevărată nu...de fake-uri da.
Dar nu e prima oară când vin fluturii. Nu are nimeni o plasă de fluturi? Bată-i vina! big grin

| BecSpart a răspuns:

Spune-i direct și aia e...