Întrebare recomandată | miror a întrebat:

Cum poti sa reusesti sa mai ai incredere in cineva cand ai fost dezamagit mai tot timpul?

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Gandesti bine din unele puncte de vedere, din altele nu.Cred ca esti o persoana trecuta lejer de 18 ani, ai ceva potential.Ori ce om merita a doua sansa si uneori ajungi sa te gandesti ca daca nu o acordai, treceai foarte greu peste impactul emotional care avea loc dupa ce realizai ca ai facut o gresala.In situati mai delicate, luam decizi pripite fara sa constientizam pe moment.Anumite chesti te deprima pe moment dar te intaresc in timp, ma bucur ca am ajuns si aici.Iar cu inrederea, acorda-i cui crezi ca merita, dar nu 100%, de multe ori nici in noi nu avem.Persoana repectiva la care te gandesti va aparea in viata ta, totul e sa nu o respingi si sa vezi dincolo de aparente.Sti cum e, toate la timpul lor!

62 răspunsuri:
| kissionik a răspuns:

Pai depinde de cine ai fost dezamagita unele persoane poate teau dezamgit pentru a te proteja

| byeddy a răspuns:

Nu incerca sa faci asta.Incearca mereu sa ai si planul B si cand te va dezamagi cineva o sa te ridici singura.

| neutrino a răspuns:

Depinde de la om la om, dar eu cred ca este o mare prostie.

| fabiola a răspuns:

Eu nici nu as mai incerca!

| miror explică (pentru kissionik):

Cand vrei sa protejezi, nu dezamagesti,,

| positivity a răspuns:

Problema oamenilor este că au mereu încredere în oamenii care nu le-au demonstrat nimic până acum.
De ce ai vrea să ai încredere într-un om care te-a dezamăgit mereu? Asta este o prostie.
Caută o persoană care ţi-a fost mereu lângă tine, şi care mereu ţi-a dat sfaturi bune, în ea trebuie să ai încredere, nu în mincinoși.

| miror explică (pentru byeddy):

Intotdeauna am un plan b,,,pentru ca am invatat,, ca esti singurul care te poate ridica,,, dar tot acord incredere si pierd mereu,, acum am ajuns sa mi fie teama sa mai acord ceva cuiva,, referindu ma la incredere desigur.si astfel comportamentu meu fata de ceilalti se schimba,, nu jignesc si nici nu fac rau al nimeni, dar ma retrag,, si crede ma ca zidul pe care l-am construit in jurul meu nu e usor de daramat,,

| MsBeatrice a răspuns:

Pei.dupa parerea mea daca intr-adevar tii la persoana respectiva, si daca poti iart-o..eu mereu am patit asa. daca nu inerci mereu te vei gandi..si daca i-as fi acordat a 2a sansa? Sper ca te-a ajutat

| LoGaS a răspuns:

Pai tocmai ca oricat ai vrea sa mai ai incredere nu mai poti. Eu unul as renunta sa mai am incredere in cineva care ma dezamgaeste continu.

| piki98 a răspuns:

Stiu cum e.eu nu mai am in nmn incredere

| Rbx_RobBy_1993 a răspuns:

Mai de ce trebuie sa ai incredere? analizeaza bine persoanele din juru tau incearcai sa vezi daca poti avea incredere in ei, si sfatul meu singura persoana in care poti avea incredere esti TU

| FrumoasaTa a răspuns:

Eu cred ca nu mai are nici o sansa acea persoana

| yubyta123 a răspuns:

Reusesti daca te face sa ai incredere in el, ea, altfel o pierzi si pe aia acre a mai ramas, care te face sa te gandesti numai negativ

| ROB3RT89 a răspuns:

Depinde acum! Daca te uiti mai atent(a) citesti foarte repede un om.Eu personal am intalnit in viata oameni de nota 10 dar si oameni de tot rahatul care nu dai o flegma pe ei, dar asta nu reprezinta o relevanta asa mare... Daca ai avut ghinionul sa intalnesti numai genu asta de persoane, spera la ceva mai bun pe viitor si trateaza unele chesti cu indifereta! Crede-ma, nu merita sa te stresezi pentru anumiti indivizi!

Răspuns utilizator avertizat
| dianaandra1467 a răspuns:

Această întrebare mi-o pun și eu sad. Și nu găsesc răspunsul sad

| elyfel a răspuns:

Nu mai poti avea incredere, sau foarte putin

| deeadeea111 a răspuns:

Pai nu prea poti avea incredere, doar ca depinde si decat de desamagita ai fost si cine e persoana respectiva si desigur si din ce punct de vedere ai putea avea incredere

| miror explică (pentru ROB3RT89):

Sa ti spun cev a,,indiferent de ce s-a intamplat,,am invatat si am devenit mai puternica,,nu ma imi darama asa orice,,sau oricine,,stiu ca pot trece peste multe,,dar as dori s apot intalni si eu o persoana in care sa pot avea incredere deplina si sa nu ma gandesc niciodata la un plan b,,am acordata incredere la foarte multe persoane din viata mea,,dar intr un final a fost un esec,,si acum este foarte greu sa permit cuiva sa se apropie de mine,,si de obicei nu prea mai acord o a doua sansa,,pentru ca nici eu nu as vrea sa -mi fie data o adoua sansa,,cand se pierde din prima,,nu poate fi recuperat nimic,,scuze, pentru detalii,, dar chiar am simtit si gandit asta,, si sincer as vrea s amai acord incredere cuiva,, dar nu pot,,

| byeddy a răspuns (pentru miror):

Lasa zidurile, daca nu ai incredere in lume asta nu inseamna ca trebuie sa te izolezi asa.Gandeste-te cum e mai bine, dar cu siguranta o sa ajungi la concluzia ca daca te izolezi nu rezolvi nimic.Lumea e rea nu ai ce sa-i faci.

| Ea12345 a răspuns:

Era o vorba veche,, Iubeste ca si cum nu ai fi suferit niciodata". Mie mi se pare foarte interesanta si educativa.
Ideea este sa o poti lua de la capat. Multumesc lui Dumnezeu ca nu am fost nevoita sa fac asta decat o data in viata si ca acum sunt alaturi de o persoana pe care o iubesc si care ma iubeste.
Nu te lasa infrant/a de indiferenta oamenilor..Multa bafta si o zi cat mai frumoasa iti doresc!

| DeeaDouaPuncteD a răspuns:

Nu trebuie sa iti impui chestia asta dupa un timp daca nu te mai dezamageste in continuare o sa simnti asta in interiorul tau ca poti avea incredere si sa vorbesti iar deschis despre orice cu acea persoana

| pitykaroskata a răspuns:

Pai...numai poti nici macar daca ai vrea sa uiti tot si sa o iei de la inceput

| DjShizZelLE a răspuns:

Incearca sal /so ierti daca chiar vrei dar lasa pe el/ea sa faca primul pas nu stiu cu ce tea dezamagit ca atunci as sti cum sa iti spun

| miror explică (pentru ROB3RT89):

Multumesc,,,,am 38 ani,, si da am trecut prin prea multe dezamagiri in viata din partea multor persoane,

| Lawsford a răspuns:

"Nu ma incred in ochii, urechile si gura nimanui" asculta-i dar nu-ti pune increderea, tu vei fii cel care sufera la final.

| Demise a răspuns:

Am avut o "cea mai bună prietenă" mulţi ani. Dar în ultimul timp mă dezamăgea şi eu tot o iertam şi tot aşa până a cam distrus prietenia.
Deci am reuşit ceva timp, dar acest lucru trebuie să aibă o limită, nu pot admite ca cineva să mă dezamăgească la nesfârşit.

| ROB3RT89 a răspuns (pentru miror):

Daca vorbim pe plan sentimental,asta e, si eu am trecut! Dar nu mi-am pierdut increderea nici in mine nici ca voi gasi candva o persoana ideala.
In rest sunt cateva persoane care mi-au castigat respectu si mi-au fost alaturi la nevoie, asta cand credeam ca este imposibil.
Capu sus, sanatoasa sa fi, restul vor veni de la sine!

| slowswag a răspuns:

Nu prea mai poti sa ai incredere

| Ciuuf a răspuns:

Oamenii sunt diferiti...nu mai poti avea incredere in cineva cand el tea dezamagit de mai multe ori.

O sa se ajunga la altceva... straight face