Gandesti bine din unele puncte de vedere, din altele nu.Cred ca esti o persoana trecuta lejer de 18 ani, ai ceva potential.Ori ce om merita a doua sansa si uneori ajungi sa te gandesti ca daca nu o acordai, treceai foarte greu peste impactul emotional care avea loc dupa ce realizai ca ai facut o gresala.In situati mai delicate, luam decizi pripite fara sa constientizam pe moment.Anumite chesti te deprima pe moment dar te intaresc in timp, ma bucur ca am ajuns si aici.Iar cu inrederea, acorda-i cui crezi ca merita, dar nu 100%, de multe ori nici in noi nu avem.Persoana repectiva la care te gandesti va aparea in viata ta, totul e sa nu o respingi si sa vezi dincolo de aparente.Sti cum e, toate la timpul lor!
Fiecare dintre noi trecem prin asemenea momente si da e destul de greu sa ierti pe cineva care te-a dezamagit, iar daca il ierti niciodata nu vei mai avea acea incredere de la inceput, iar uneori tot ce poti face este sa lasi in urma amintirile si sa mergi mai departe pentru ca tot timpul acele persoane in care crezi cel mai mult te dezamagesc.
Eu nu aş avea încredere într-o persoană care m-a dezamăgit de sute de ori... doar m-aş preface că suntem prietene şi atât. Persoanele astea nu merită atenţie.
Si acum as vrea ca toti cei care scriu povestea lor,,imi ales cei tineri cum ca a fost cu un baiat si asa mai departe sau cum ca a fost cu o fata si asa mai departe si vor sa fie sfatuiti sa citeasca ii rog ce sa raspuns la acesta intrebare,,si vor vedea diferite opinii,,eu adevarat am trecut prin multe in viata,uneori pareau parte dintr un cosmar care nu se mai termina,, am ales si totusi traiesc, si nu ma gandesc la rele ca alti tineri care cred ca viata s-a terminat doar pentru ca nu stiu cine important din viata lor la dezamagit,,, avem de ales intotdeauna,, multumesc tuturor ca mi ati raspuns si va urez sincer sa va faceti viata cat mai frumoasa
E destul de greu dar se poate, desi nu inteleg de ce ai vrea asta. Daca tu vrei sa ai increde in cineva care te dezamageste nu iti recomand sa ai incredere deplina.
Citesti "Fluturi" si gata!
Se gaseste aici, http://www.irinab.com/p/fluturi.html
este bine si capeti apoi incredere!
Nu prea mai ai cum... si pe mine m-a dezamagit cineva si crede-ma ca nu mai am incredere in acea persoana pentru mine practic a disparut din viata mea
Bună.
Se mai poate avea încredere? Acea persoană nu știe să respecte.
Pa, pa.
Daca sti ce persoana acea iti e draga vei avea incredere in tine si dupa in acea persoana
Ce simplu,, cred ca tu esti cel mai optimist intalnit pana acum,,
Aici depinde de persoana care te-a dezamagit si cat de mult daca te poti lipsi de persoana aceea adica nu ai tangenta cu ea numai daca e necesar nu i-as acorda incredere dar daca e din familie lucrurile se complica nu poti sa nu ai incredere dar nici sa le ignori. daca in dezamagire e vorba de minciuni o va face in continuare ca asa e firea omului mai repede spui o minciuna decat adevar. daca e voarba despre asteptari ca tu te-ai asteptat sa faca ceva si nu s-a ridicat la nivelul care ti l-ai pus in cap ca ai trebui sa cobori standardele. mai mult nu pot sa te ajut cu sfaturi din moment ce nu am detalii daca vrei te pot ajuta daca imi dai detalii. si eu am fost dezamagita de familie si nu ma incredere in ei dar ma fac ca am sa nu isi dea ei seama si aici e vb de matusele mele, chiar nu ma asteptam in 1000 de ani sa spuna asa minciuni ce au spus despre mine si acum nu mai am incredere in ele dar nu le dau de inteles asta, pur si simplu trec peste si incerc sa nu ma gandesc la ce mi-au facut incerc sa imi ocup timpul cu ceva ce e cu adevarat important pentru mine
Paote acea persoana te-a dezamagit din anumite motive, poate a facut asta pentru a-ti fi bine tie
Tu ai dezamagi pe cineva doar ca sa-i fie bine? nu crezi ca atunci cand vrei binele cuiva nu il dezamagesti?
Buna.
Intr-adevar increderea se pierde, dar daca ai vointa si rabdare sa mai ierti si sa crezi, de ce nu. Acum depinde si de subiect, dezamagire in dragoste sau altceva. Ca sa mai ai incredere in cineva, trebuie sa-ti dovedeasca ca iti merita increderea.
Va apare cartea, sa o urmarim!
si daca vrei urmareste si :
http://www.facebook.com/Irina.Insomnii
o splendoare de ganduri, frumusete, bun simt, iubire, etc. emotii, lacrimi si...
O seara buna!
DenissaDeea întreabă:
anonim_4396 întreabă: