Gandesti bine din unele puncte de vedere, din altele nu.Cred ca esti o persoana trecuta lejer de 18 ani, ai ceva potential.Ori ce om merita a doua sansa si uneori ajungi sa te gandesti ca daca nu o acordai, treceai foarte greu peste impactul emotional care avea loc dupa ce realizai ca ai facut o gresala.In situati mai delicate, luam decizi pripite fara sa constientizam pe moment.Anumite chesti te deprima pe moment dar te intaresc in timp, ma bucur ca am ajuns si aici.Iar cu inrederea, acorda-i cui crezi ca merita, dar nu 100%, de multe ori nici in noi nu avem.Persoana repectiva la care te gandesti va aparea in viata ta, totul e sa nu o respingi si sa vezi dincolo de aparente.Sti cum e, toate la timpul lor!
Nu incerca sa faci asta.Incearca mereu sa ai si planul B si cand te va dezamagi cineva o sa te ridici singura.
Intotdeauna am un plan b,,,pentru ca am invatat,, ca esti singurul care te poate ridica,,, dar tot acord incredere si pierd mereu,, acum am ajuns sa mi fie teama sa mai acord ceva cuiva,, referindu ma la incredere desigur.si astfel comportamentu meu fata de ceilalti se schimba,, nu jignesc si nici nu fac rau al nimeni, dar ma retrag,, si crede ma ca zidul pe care l-am construit in jurul meu nu e usor de daramat,,
Pei.dupa parerea mea daca intr-adevar tii la persoana respectiva, si daca poti iart-o..eu mereu am patit asa. daca nu inerci mereu te vei gandi..si daca i-as fi acordat a 2a sansa? Sper ca te-a ajutat
Fiecare dintre noi trecem prin asemenea momente si da e destul de greu sa ierti pe cineva care te-a dezamagit, iar daca il ierti niciodata nu vei mai avea acea incredere de la inceput, iar uneori tot ce poti face este sa lasi in urma amintirile si sa mergi mai departe pentru ca tot timpul acele persoane in care crezi cel mai mult te dezamagesc.
Reusesti daca te face sa ai incredere in el, ea, altfel o pierzi si pe aia acre a mai ramas, care te face sa te gandesti numai negativ
Si acum as vrea ca toti cei care scriu povestea lor,,imi ales cei tineri cum ca a fost cu un baiat si asa mai departe sau cum ca a fost cu o fata si asa mai departe si vor sa fie sfatuiti sa citeasca ii rog ce sa raspuns la acesta intrebare,,si vor vedea diferite opinii,,eu adevarat am trecut prin multe in viata,uneori pareau parte dintr un cosmar care nu se mai termina,, am ales si totusi traiesc, si nu ma gandesc la rele ca alti tineri care cred ca viata s-a terminat doar pentru ca nu stiu cine important din viata lor la dezamagit,,, avem de ales intotdeauna,, multumesc tuturor ca mi ati raspuns si va urez sincer sa va faceti viata cat mai frumoasa
Incearca sal /so ierti daca chiar vrei dar lasa pe el/ea sa faca primul pas nu stiu cu ce tea dezamagit ca atunci as sti cum sa iti spun
"Nu ma incred in ochii, urechile si gura nimanui" asculta-i dar nu-ti pune increderea, tu vei fii cel care sufera la final.
E destul de greu dar se poate, desi nu inteleg de ce ai vrea asta. Daca tu vrei sa ai increde in cineva care te dezamageste nu iti recomand sa ai incredere deplina.
Daca sti ce persoana acea iti e draga vei avea incredere in tine si dupa in acea persoana
Pai depinde de cine ai fost dezamagita unele persoane poate teau dezamgit pentru a te proteja
Pai...numai poti nici macar daca ai vrea sa uiti tot si sa o iei de la inceput
Mai de ce trebuie sa ai incredere? analizeaza bine persoanele din juru tau incearcai sa vezi daca poti avea incredere in ei, si sfatul meu singura persoana in care poti avea incredere esti TU
Nu trebuie sa iti impui chestia asta dupa un timp daca nu te mai dezamageste in continuare o sa simnti asta in interiorul tau ca poti avea incredere si sa vorbesti iar deschis despre orice cu acea persoana
DenissaDeea întreabă:
anonim_4396 întreabă: