Trebuie sa ai ceea ce isi doreste ea. Daca nu ai, dar indraznesti sa-i faci avansuri, esti libidinos.
Iau un exemplu la intamplare: Catherine Zeta Jones si Michael Douglas. El e mai batran decat ea cu 27 de primaveri, dar se pare ca nu a fost libidinos. Cu alte cuvinte, cand esti un bosorog bogat si eventual celebru, daca te dai la una tanara, cel mai probabil vei fi catalogat drept un domn elegant, matur si elevat. Daca insa esti un sofer pe autobuz (instalator, zugrav sau frizer) de varsta respectiva si indraznesti sa te uiti la una tanara, pfoaaa, ce-or sa-ti auda urechile..."Mos pervers si libidinos, nu ti-e rusine mah?! Esti de-o varsta cu tata!"
Cam asa functioneaza.
Trebuie sa fi echilibrat, si rezervat.
Niciodata nu cicalii, nu trimite mai multe mesaje decat este nevoie.
Nu faci complimente aiurea, complimente gratuite, fara sa aflii ca persoana e interesata de tine.
O sa raspund cum mi se pare normal si cum ma straduiesc sa fiu. Deci axat pe principi serioase(familie) cu obiective si preocupari nu evidentiate speciale ci deduse. Cu timpul comprimat dar disponibil sa dau o sansa (inca o dat fara a o spuneo ) a lasa sa se inteleaga prin atitudinea mea si atentia pe care o ofer. Teoretic nu ar trebui sa te uiti dupa altele si daca chiar ii vezi inima speciala asa se va si intampla Sa fiu interesat de suflet si nu de trup care oricum vine. Desigur toate detaliile astea stau nu doar in vointa ci si in caracterul format al baiatului care e capabil sa construiasca ceva si intelege diferenta intre ceva pe termen scurt si pe termne lung. Oricum fata isi da usor seama si nu poti sa ascunzi mai ales cand vorbesti cu ea oricat ai incerca, poti maxim sa o impresionezi dar treptat o sa stie daca a fost pe bune, ai vrut sa o faci sa se simta bine sau ai mintit-o. Cu libidinos asi spune categoria de persoane invarsta sau cu experienta. Cine e curat nu poate fi libidinos shiar si cu toata influenta si tot se vede ceea ce valoros si de baza intr-un om. Succes!
Bărbații sunt libidinoși în momentul în care fac glume sexuale aiurea, se bagă în seamă fără niciun context, se dau mari când nu trebuie. Acum să trecem la mesaje, când un bărbat încă scrie în momentul în care o femeie îl lasă în seen, mai ales la primul mesaj, când începe să trimită poze cu penisul sau când îi scrie la greu, adică nu o mai lasă să respire.
Te duci la ea, ii dai o palma peste fese si ii zici ca ca are buci de fier, apoi o intrebi daca te scoate la o saorma.
Dupa ce terminati saorma o chemi la tine sub pretextul standard ca ai niste vase de spalat. Dupa ce termina cu vasele puteti sa petreceti o seara romantica in fata televizorului spargand seminte si dezbatand ultimele dezvaluiri de la casa iubirii.
In principiu când nu atragi fizic ești libidinos, că dacă ești bărbat frumos poți face glume sexuale dar dacă ești urat ești libidinos, totul se învârte în jurul atracției fizice, fetele pun accent că și noi bărbați pe asta, dacă unu urat încearcă să le agate e disperat vs unu frumos sau popular sau bogat
Asta cu pozele cu penisul e cea mai mare timpenie posibila. Spre deosebire de barbati, femeile sunt mai putin vizuale din punctul asta de vedere. Si daca un corp bine proportionat/o fata atragatoare/un abdomen musculos pot fi excitante, un ciomag are sanse minime sa fie interesant. Dar nah, cand nu te duce capul sa ii povestesti ce i-ai face fara sa faci absolut nici o referinta la penis, vizuala sau implicita, esti la nivelul Neanderthal.
Eu sunt jumi-juma, nici fat frumos da nici omul strazii. Chestia e ca înălțimea e cel mai important factor, iar eu sunt paletă la asta
Las mann că nu ești singurul și eu am 1, 60 și da înălțimea contează, dar am prieteni bărbați înalți dar urâți și tot nu atrag deci contează simetria feței
Eu cred că se gândesc că ce bine dotați sunt, că altfel nu îmi explic.
A fii libidinos înseamnă să nu poți să te stăpânești în societate, să nu ai bunul simț, să nu ai o educație minimală astfel încât să poți creea o conexiune reală cu cineva.
Dacă ești disperat, îți recomand să te liniștești întâi, nu fuge nimeni nicăieri, nu ai motive reale să fii așa. Evoluează spre ceea ce îți dorești, citind cărți, ascultând sfaturile altora ( here i am), vizualizand clipuri motivaționale, învățând cum să comunici eficient, cum să tratezi oamenii, cum să-ți faci prieteni, samd. Discuția poate fi lungă dar cel mai important este că ai dorința de a evolua.
Si chiar daca ar fi. Am mai povestit pe aici, nu stiu daca ai prins, dar merita reamintit de fiecare data. Imi povestea o prietena despre ce si cum a mai ***. Cica a fost la un moment dat cu unul care o avea pana la cot, dar degeaba- era plictisitor de moarte. Cel mai bun la pat ever, la ceva vreme dupa aia, a fost unul care avea un penis minuscul. Deci... asta cu marimea expusa in poze trimise pe net denota ca pe aia nu ii duce capul absolut de-loc si habar n-au cum gindesc femeile!
BULANGIU96 întreabă: