Indiferenta e cea mai buna arma. Te agreseaza incontinuu tocmai pentru ca vede ca te consumi,ca-ti pasa. Pur si simplu cand incepe cu vesnica "placa", treci pe langa persoana ca si cum ar fi invizibila, zambeste chiar - chiar daca sufletul iti clocoteste. Cu timpul se va satura si-si va gasi pe altcineva de care sa rada.
N-ai incercat suficient.fi mai convingatoare, o sa-ti iasa in cele din urma.Mult noroc.
Depinde cum isi bate joc de tine. Fa o plangere la politie, si ii va face o vizita celui care isi bate joc de tine. Si asa se va linistii. Sunt multi "prosti" care nu au idee despre legile politiei si se dau cocosi.
Injurat in ghilimele l-am facut doar retardat
rareori imi scapa un cuvant de tipul acesta
Sa inteleg ca cineva isi bate joc de tine? Esti luata la misto aiurea?
Cati ani ai?
Vorbeste cu parintii tai, explica-le si vorbesc ei cu acea persoana.
Eu daca eram parinte si auzeam ca fata mea e luata la misto, mergeam si dadeam cu ala de pamant.
Mult curaj iti trebuie.
Succes
Hei! Trbuie sa i arati ca nu te temi de el sau ea si ca se chinuie degeaba daca nu fnctioneaza asa anuntati parintii si o sa rezolvi cu siguranta! Bafta! fundita?
Poti sa spui asa : Uita-te la tine inainte sa insulti pe cineva, n-ai ce face? Du-te si vorbeste singur cu peretele daca vrei sa insulti, ca pe mine nu ma intereseaza insultele tale. Oricum cel destept va termina primul. Oricum lasa ca vedem noi peste vreo 10-20 de ani cine e mai destept, mai norocos si care va avea succes in viata si cu asta punem punct.
maryusGosSu întreabă: