Indiferenta e cea mai buna arma. Te agreseaza incontinuu tocmai pentru ca vede ca te consumi,ca-ti pasa. Pur si simplu cand incepe cu vesnica "placa", treci pe langa persoana ca si cum ar fi invizibila, zambeste chiar - chiar daca sufletul iti clocoteste. Cu timpul se va satura si-si va gasi pe altcineva de care sa rada.
Hei! Trbuie sa i arati ca nu te temi de el sau ea si ca se chinuie degeaba daca nu fnctioneaza asa anuntati parintii si o sa rezolvi cu siguranta! Bafta! fundita?
Injurat in ghilimele l-am facut doar retardat
rareori imi scapa un cuvant de tipul acesta
Depinde cum isi bate joc de tine. Fa o plangere la politie, si ii va face o vizita celui care isi bate joc de tine. Si asa se va linistii. Sunt multi "prosti" care nu au idee despre legile politiei si se dau cocosi.
N-ai incercat suficient.fi mai convingatoare, o sa-ti iasa in cele din urma.Mult noroc.
Sa inteleg ca cineva isi bate joc de tine? Esti luata la misto aiurea?
Cati ani ai?
Vorbeste cu parintii tai, explica-le si vorbesc ei cu acea persoana.
Eu daca eram parinte si auzeam ca fata mea e luata la misto, mergeam si dadeam cu ala de pamant.
Mult curaj iti trebuie.
Succes
Poti sa spui asa : Uita-te la tine inainte sa insulti pe cineva, n-ai ce face? Du-te si vorbeste singur cu peretele daca vrei sa insulti, ca pe mine nu ma intereseaza insultele tale. Oricum cel destept va termina primul. Oricum lasa ca vedem noi peste vreo 10-20 de ani cine e mai destept, mai norocos si care va avea succes in viata si cu asta punem punct.
maryusGosSu întreabă: