E greu sa schimbi astfel de oameni asa ca ignora-l.Mai devreme sau mai tarziu toti il vor ignora, se va simti singur si abia atunci va constientiza!
Si parerea mea ca e sub demnitatea ta sa mai stai de vorba cu el. Doar daca isi cere iertare. Dar daca repeta, la revedere si sa te anunte daca si-a schimbat comportamentul.
Voi nu ati auzit de indiferenta?
Poti sa-l injuri, sa-l bati... dar indiferenta.
Pur si simplu nu schimbi nici o vorba cu el... te porti ca si cum nu ar exista. Dar daca vine langa tine...nu pleci... pur si simplu te porti de parca nu ar fi.
Indiferenta doare cel mai tare. O sa te sacaie el la inceput... dar o sa realizeze ca treaba e serioasa...numai sa nu cedezi tu
Vorbeste'i urat, fii rautacioasa cu el.
Cand doreste ceva, zii ca nu dau celor nesuferitzi ca tine!
Sau atunci cand te intreaba: de ce esti asa rea cu mine tu ii raspunzi: Sunt rea cu cine merita!
EU le dau palme baietilor daca ma mint, si nu au indraznit nici o data sa mi-o dea inapoi.
Am uitat sa mentionez ca daca este mai puternic fizic si psihic fata de tine atunci asteapta momentul potrivit si acela va fi urmatorul:increzutii pica mai repede decat te astepti.sa nu fii razbunator, nu-l ignora dar schimbati atitudinea fata de el
daca vrei mura in gura uite aici:in momentul in care sunteti cu totii si el se ia de tine fal sa te creada ca nu iti place sa fii injosita sau degradat din fata prietenilor. ex:"de ce dai?"..."sincer?"..."cu ce te-am jignit eu pe tine?"..."ce vrei sa demonstrezi?"...pentru cat timp trebuie sa mai suport glumele tale proaste?"... spune-mi ce ma consideri prieten, fraier sau dujman?"hai sa ne incheiem socotelile
daca vrei sa ai un prieten bun si de nadejde pe viitor lasa-ma sa fiu egal cu tine.de nu cautati prieteni fraieri sau dusmani in alta parte
chiar m-am saturat de glumele tale proaste si cred ca-mi ajunge sunt si eu om. sper ca e ok acest exemplu tu decizi ce faci cu viata ta dar eu cam asa as proceda.totul e la general daca vrei sa vorbesti mai concret diaconescu2007 pe mes
anonim_4396 întreabă:
Andrusca1497 întreabă: