anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa-i spun mamei cât de mult urasc cadourile ei făra să o supăr?

Răspuns Câştigător
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Buna! Trebuie sa-i zici adevarul, sa-i spui sa nu se supere pe tine dar preferi sa- zici adevarul decat sa o minti incontinuare si incepi sa-i povestestiwinking
Crede-ma ca va aprecia ca i-ai spus adevarul si te va considera un copil curajos decat unul las care-si minte mama! Recunoaste-i, e mama ta! happy
Bafta :* fundita?

12 răspunsuri:
| cristi24 a răspuns:

Pai ii spui ceva in gen:
-mama(mami) nu te supara te rog frumso daca iti zic ceva nu stiu cum sa iti spun dar nu prea imi plac cadoule de la tine te rog frumos sa ma intelegiwinking

| Cedry2k8 a răspuns:

Zi-i direct...dar i-ao pe ocolite

| DNMPKSGNPM a răspuns:

Draga mea mama, te rog frumos sa nu te superi, cadourile pe care le primesc din partea ta sunt foarte frumoase insa nu sunt pe gustul meu. Prefer... Sper ca nu te vei supara pe mine, deoarece sunt sincer/sincera.

| denisa38 a răspuns (pentru cristi24):

Ai scris frumso

| Laura927 a răspuns:

Copii tampiti!
Nu ai nesimtirea sa ii spui asa ceva?
Daca nu te baga in seama nu era mai bine?
Alti copii si-ar dori sa aiba parinti si nu au parte si tu ca o nesimtita ce esti ai tupeul sa te plangi ca mama ta se gandeste la tine cu drag si iti face un cadou!
Daca erai copilul meu,vai de capul tau!
Pana la urma sunt cadouri,nu dai tu din buzunarul tau bani ca sa le cumperi!

Ai putea fi mai inteligenta si sa o iei pe mama ta la o plimbare si sa ii arati ce ti-ar placea,ori poti sa ii spui direct, cumpara-mi X daca te gandesti sa imi faci un cadou.
Nu te gandesti ca o sa vina ziua in care nu o sa o mai vezi, accidentele se intampla in fiecare zi!
Plus ca mai dai o funda unei tampite la fel ca si tine, cu o conceptie de proaste!
Ar trebui sa iti fie rusine de tine, ca gandesti asa!

| ClauA17 a răspuns:

Poti sa ii spui as fi preferat altceva, sau data viitoare sper sa fie ceva mai bun laughing eu i-as zice mamei mele in fata cand nu-mi place ceva, sau spune-i sa te intrebe altadata ce preferi sau sa mergi cu ea cand cumparati

| darrio2007 a răspuns:

Esti printre putinele persoane carora nu le place cand primeste un cadou.Ce iti face cadou de nu iti place? Vreo legatura de marar, patrunjel etc?

| AlisPretty a răspuns:

Sa ii spui sa nu iti mai cumpere cadou sau sa iti de a banii de pe cadou tie

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt de la mama ta, nu ai voie să le urăști!
Pa, pa.

| OnuOnulică a răspuns:

Mama ta nu se va supara atata timp cat ii vei spune adevarul big grin

| zurick a răspuns:

De data asta, Laurikmic are dreptate
Sau cumva tu crezi ca foile pe care le mazgaleai si le dadeai mamei ei ii placeau? Doar nu crezi ca ea ar fi cumparat asa ceva vreodata? Ea le indragea doar pentru ca erau de la tine, n-o facea pe ea bucuroasa faptul ca i-ai dat cateva mazgalei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Femeie asta e realitatea obisnuieste.te