anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa-i spun unei fete te iubesc

34 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place de o fata si nu stiu cand sa ii spun ceea ce simp.cum sau cand e momentul potrivit cand o fata accepta ceva de genul happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place de o fata si nu stiu cum sa ii spun happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place de o fata e de la mine din scoala si nu stiu cum sa ii spun ce simt repede help happy

| Kobra_1259 a răspuns:

Ii spui fetei ca o iubesti pe ocolite e cea mai buna metoda... la mine functioneaza de fiecare data! Incepi sa intri in discutii cu ea apoi ajungeti la subiectu cu iubirea, tu ii zici ca iubesti o fata din scoala si ca nu stii cum sa-i zici asta, nu ai curaju inca sa-i zici pentru ca nu sti ce crede ea despre tine, o lasi asa 2-3 zile apoi ii zici ca tiai facut curaju sa-i zici fetei, ea normal o sa intrebe cine e fata... tu o sa-i zici ca ea este si ca pentru tine nu mai exista alta fata pe lume pe care so doresti mai mult ca si pe ea! Cand ii zici de prima oara ca iubesti o fata, zici numa vorbe frumoase despre ea, apoi daca te acepta e ok daca nu ii zici sa se gandeasca bine la ceea ce vrea sa faca si ca tu o vei astepta (nu trebuie sa faci ce zici) doar atat ca, cu aceste vorbe o pui pe fata intr-o situatie grea de alegere! Simplu trebuie sa intrii in mintea ei si sa stii ce sa-i zici

Întrebări similare