Simplu, cand ai intalnire cu masculul tau, te imbraci, sigur maicata o sa intrebe unde te pregatesti sa o stergi, atunci se iveste prilejul sa-i spui, merg la o intalnire cu un baiat, aia e tot.
Ea o sa ramaina masca adica vorba vine, dar sigur nu va spune nimic.
Zic si eu ca nu va spune, vorbesc in cazul in care tu ai 18 ani, ca de ai 12 ani sigur te ia la fugarit cu matura
Dacă nu ai maturitatea sau partenerul nu nu are și nu dorește o relație în vederea căsătoriei, îți pierzi vremea oricum, urmează frustrări, dezamăgiri și nefericire garantata. Dacă mama ta nu e de acord sa ai o relație, nu vei avea binecuvântare peste relația ta și nu va ieși bine.
Buna.Ce varsta ai? In locul tau as astepta sa ajung la liceu, pana in clasa a X-a pentru a incepe cu relatiile.In felul acesta o multumesti pe mama ta, plus ca vei fi mai matura si atunci iti vei gestiona emotiile un pic mai bine.
Am uitat să menționez că am 17 sunt deja la Liceu și din cauza că să ajung,, ideala,, sau mai știu eu nu prea m-am gândit la rație dar acum îmi dau seama că aș vrea să văd și eu parte asta a adolescentei
Ideea îmi place la nebunie dar cam îmi pare că nu ajung acasă înapoi