| Diana21d a întrebat:

Cum sa ii spun mamei mele ca nu vreau sa mai vorbim zilnic la telefon? Precizez ca e plecata de 15 ani si vine de sarbatori in Romania. Pur si simplu nu avem ce vorbi zilnic, vede si ea asta dar, continua sa imi dea bip ca eu sa o sun. Pana acum 1 an cand eu nu aveam un abonamnet cu minute gratuite, vorbeam 1 data la 2/3 zile pentru ca suna ea si consuma credit.
Ea vrea ca eu sa o sun cand
pleaca de la munca, sa o tin de vorba pana ajunge acasa sau cand e in autobuz, vreau sa zic ca ea nu isi face timp sa vorbeasca cu mine. De multe ori cand vorbim si se intalneste cu cineva sau o suna altcineva ma expediaza repede pentru ca acum are cu cine vorbi.
De multe ori ma tine 1ora si jumtate la telefon sa imi spuna ca a calcat haine, ca a facut nu stiu ce mancare, si abia in ultimele 3 minute ale convorbirii ma intreaba si pe mine ce fac.
Uneori cand o sun cu video si ea este acasa vorbim 5 minute si imi zice ca are treaba.
Ma simt folosita si nu imi face placere sa vorbesc cu ea.
Nu stiu cum sa ii spun ca nu pot sa ii spun tot ce cred si ce simt pentru ca s-ar supara tot ea.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce dumnezeu vorbiti zilnic cate 1 ora?
Ca spui ce ai facut toata ziua in 5 minute, de asta nu ai nevoie 1 ora...
Pai, spune-i ca ai de invatat, ca ai teste samd.

| Diana21d explică (pentru Violleta2022):

Eu ii spun ce am de spus in 5 minute, ea vrea sa ii tin de urat vorbind la telefon. Nu mai suport!

| D3I3 a răspuns:

Nu te foloseste. Te suna ca sa vada daca esti bine! Trebuie sa ii multumesti mamei tale.

| Diana21d explică (pentru D3I3):

Nu ai citi tot?
Cum zic alo, incepe sa imi spuna ce a facut ea si ce are de gand sa faca. Ma intreaba ce fac in ultimele minute daca nu secunde din convorbire.
1 ora imi vorbeste nonstop numai despre ea.

| D3I3 a răspuns (pentru Diana21d):

Daca iti aude vocea, se linisteste, probabil. Trebuie sa ii spui mamei tale ce ai scris aici.

| 90210 a răspuns:

Presupun ca iti place sa vorbesti cu ea cand ii ceri bani, nu? Mama ta incearca doar ca mentina legatura cu tine. Poate se simte singura si vrea sa aiba si ea cu cine sa vorbeasca. Tu ai prieteni aici nu? Poate ea nu are acolo. Ia gandeste-te cum e sa stai singura prin nu stiu ce tara si nici copilu sa nu-ti mai raspunda la telefon? Presupun ca a plecat pentru a aduce mai multi bani in casa ca tu ca nu suferi lipsuri si tu asa o rasplatesti. Rusine!