| denisaesteaici a întrebat:

Cum sa îmi conving parintii sa îmi iau iphone 13? Mama i-a luat fratelui meu mai mic și mie nu! I-am zis ca îl iubește pe el mai mult și după a zis ca:
—El este mai mic și trebuie sa îl înțelegem ca e el un copil!
Da un răsfăț zic eu, îi face toate voile lui și pe mine ma ignora complet...I-am cerut un laptop nou și a zis ca nu sunt bani, iar fratelui meu i-a luat Ps5! Nu este corect ca el sa primească totul pe tavă. Ziua mea a fost pe 4 iulie și mi-au dat 100 de lei ca cică "E și ziua fratelui meu în August și a primit Iphone 13 Pro.Am început sa plang și au zis ca sunt un nimic pe lângă fratele meu.Citez ca nu este corect sa facem diferențe, el are 9 și eu 13 ori este ca îl iubesc pe el mai mult ori ca nu știu...El tot îmi face în ciuda ca are Iphone și tot îmi arata când suntem în living/ I-am zis mamie și a zis ca asa sunt copiii mici!
Este normal?

7 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Este grav de greșit cu ma educă părinți voștri uite asa prindeți ură între voi frați este o problema imensă de mare ce face prinți voștri și va înată la obiceiuri proste de tot de pe acum nu-i bine deloc asta ce educație primiți

| careestefazafrate a răspuns:

Nu este normal, mama ta îl iubește pe el mai mult decât pe tine, deoarece îi cumpăra obiecte foarte scumpe PS5 și IPhone 13 la doar 9 ani, și cel mai trist este că, nu-i face observație când îți face intenționat în ciuda cu ceea ce are el, poate îl iubește mai mult ca tu ești fata, iar el este băiat, probabil părinții tăi si-au dorit un băiat și acum că-l au încearcă să-i facă pe plac, sfatul meu este sa accepți statutul tău de inferioritate și să îți trăiești viata, vorba aia pe tine te iubește Dumnezeu.

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu cred ca unele detalii sunt cam inflorite in aceasta poveste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Valoarea unui om nu constă în lucrurile materiale. Dacă ai sănătate, un acoperiș deasupra capului și mâncare, te poți considera un om fericit.
Zi mersi că ai un telefon mobil. Alții nu au nici atât.

| DomnulPoliticos a răspuns (pentru dullcat):

Tu chiar crezi terminati de asta? happy

| Giulia911 a răspuns:

Îmi e greu sa cred ca e adevărat ce ai scris

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca nu meriti si atunci ai primit numai ce considera mama ta ca meriti.
Plansul nu ajuta, dupa cum observi.