anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa ma mai comport cu iubitul meu? in ultimul timp e prea recalcitrant din cauza stresului de la munca. Se mai rasteste la mine, se supara uneori cand il sun si il deranjez, alteori se poarta frumos, cand ne intalnim. si nu stiu cum sa fac sa ii arat ca sunt alaturi de el, sa il fac sa mai uite de griji. un sfat!

Răspuns Câştigător
| Rinni a răspuns:

straight face gandeste-te in primul rand la tine! faci orice ca sa il vezi fericit chiar daca tu suferi si ti in tine.fii altfel nu il mai cauta cand te va suna el poti sa ii spui ca : faci atatea pentru el iti faci griji pentru el si el nu apreciaza asta si ca te doare cand vezi comportamentul lui.De ce sa tii tot in tine si sa '''inghiti'' vorbeste cu el...happy

6 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Nu-l mai suna şi nu-l mai deranja.

| tuGatita a răspuns (pentru Rinni):

Ai dreptate, dar mai mereu ii ziceam cand aveam ceva pe suflet, ca imi fac griji pentru el in zadar...dar nu parea sa aprecieze (adica aprecia poate dar nu imi arata si asta ma deranjeaza). cel mai bine nu il caut, sa ma caute el, ai zis bine cred. si de vorbit mai bine il las sa isi dea seama, cand va avea timplaughing ca am ceva. nu as vrea sa creada ca vreau sa il impresionz, ca ma milogesc la el. oricum ai funda!

| Rinni a răspuns (pentru tuGatita):

Multumesc big grin! mult succes in relatia ta! fii tare si nu te lasa, respecta-te stii doar cat valorezi ca tine nu cred ca o sa mai gasesasca ''una care sa iti faca griji atate pentru el...''! :*

| doc69 a răspuns:

Faceti dragoste mai mult si incearca sa nu fii invaziva reactionam diferit la stress.ai un pic rabdare cu el si cand il prinzi in chef de vorba scoate tot de la el cu privire la ce il supara.

| tuGatita a răspuns (pentru doc69):

Sa stii ca am tinut cont de sfatul tau. si a functionat!

| doc69 a răspuns (pentru tuGatita):

Ma bucur asta inseamna ca te iubeste ...comunicati mai mult si o sa fie ok..retine niciodata nu poti schimba un om si noi insine ne schimbam cu fiecare zi..conteaza cum ne adaptam la celalat..cand exista dragoste altfel..la ce bun...Pup.