| RAY a întrebat:

Cum sa procedezi cu persoanele care iau contact cu tine doar când au nevoie de tine? Ma refer din familie

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Ray, eu zic să iti ajuti intotdeauna familia, dezinteresat, când e vorba de frați, părinți... Sunt tot ce ai tu mai frumos.
Când unul din ei te ignoră, are problemele lui, dar la greu apelează la ajutorul tău, fiindcă, până la urmă, se bazează pe tine. Ești singurul care știe că l-ar susține.

12 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Pai e f simplu, cand au nevoie de tine nu le faci ce au nevoie, si gata, se rezolva, si nu o sa mai vina.

| Lukasssz a răspuns:

Cred ca te referi la rude, mai indepartate, pentru ca din cat am analizat eu, ele sunt pe interes, e simplu cu trebuie sa procedezi cu ele, le tai macaroana din start, ii refuzi sau nu ii bagi in seama.

| Lukasssz a răspuns (pentru Lukasssz):

Cum*

| RAY explică (pentru Lukasssz):

Nu,din pacate

| Lukasssz a răspuns (pentru RAY):

Pai e ceva matusa, unchi?

| RAY explică (pentru Lukasssz):

Nu

| AdeLeu a răspuns:

Nu le servesc, am o familie mare dar pentru mine s-a redus la 4 persoane, așa e cel mai bine, fără interese

| AnemonaP a răspuns:

Nu ii ajut, oamenii astia sunt niște nimicuri. Nu-i consider familie.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca e din familie, poti sa ii reprosezi ca te cauta doar la nevoie, fara nici o perdea.
In familie nu prea e loc de orgolii. Spui ce ai in fata, iar pana la urma va impacati.

| RAY explică (pentru floresdemayo):

Pai da, și când am fost în coma, mi asa o foamete dimineata de numa, ma doare stomacul

| Hammurabi a răspuns:

Sincer... prefer să mă caute doar când au nevoie.
Și dacă pot să-i ajut îi ajut.
De ce m-aș dori să mă caute rudele așa... fără nici un motiv? laughing
Ne întâlnim suficient la evenimente & etc.