Dacă n-ați fost prieteni apropiați e suficient să-i spui că nu simți ceva special pentru el.
Dacă ați avut o poveste și vrei să-l avariezi de tot: spune-i orice dar ascunde-i motivul real. În funcție de cât de mult a ținut la tine o să petreacă un număr de zile încercând să dezlege ghicitoarea și apoi restul zilelor încercând s-o ocolească. Dar nu asta vrei, deci...
Spune-i că din punctul tău de vedere nu vă potriviți, nu poți să-ți (mai) imaginezi un viitor împreună și dacă are disponibilitatea necesară îi spui și care sunt chestiile la care te-ai blocat. (Formulările preferabil să fie de forma: „Pe mine mă doare când..." (prezinți chestii de pe teritoriul tău fără să-l învinovățești pe cât posibil) decât „Tu ești așa și așa..."). Iar la final: Ți-am spus toate astea pentru că țin la tine ca om și nu vreau să-ți pierzi timpul încercând să ghicești ce anume n-a funcționat. Mă aștept că feedback-ul meu îți va folosi pe viitor în alte relații. Succes!
Eu cred ca o idee este sa raresti intrevederile cu el si sa te dai tot timpul ocupata ( asta daca nu vrei sa fii directa si sa ii avariezi sentimentele)
)
Poti sa fii mai tampit de atat?
)
Duhnesti a frustrare masculina