Consider ca sinceritatea este esentiala intr-o astfel de situatie... O "ducere de nas"...cu povesti ...nu duce decat la o taraganare a situatiei, care poate degenera in ceva urat...nu-l cunosti si nu sti ce caracter are... Daca invitatiile sunt facute on line...am rezerve...in spatele unui nickname poate fi oricine... bun sau rau... poate chiar bolnav...Astfel de prietenii pot fi periculoase...
Daca esti asaltata de invitatii si baiatul nu-ti place de nici un fel... ia taurul de coarne... spune un NU raspicat... dar in mod politicos si pur si simplu din acel moment nu mai raspunzi la nici un apel telefonic si stergi ID -ul din mess...sau din grupul de prieteni al site-ului in care l-ai cunoscut!
Cred ca cel mai eficient este ceva de genul: sunt indragostita de altcineva, sper mearga bine si sa fiu fericita cu el Daca insista, e clar, nu tine cont de ce simti si ai doua optiuni: ori lungesti vorba povestindu-i cat de bine te simti cu prietenul imaginar si cat de minunat e, ori iti ceri scuze ca i-ai lasat impresia ca ar putea fi ceva intre voi si larevedere! Important e sa fie clar si evident mesajul.
Eu nu cred in menajamente, asa ca i-as spune: Lasa-ma, da-te dreacu, ca n-ai fata de mine! Si daca sufla un cuvant, i-o trag si peste cap.
Adevarul, uneori este neplacut, dar sinceriatea fata de cineva pe care il/o respecti este cel mai frumos mod de a solutiona situatia.
Ma amuz la maxim observand cat va chinuiti voi sa raspundeti la intrebarea asta cand cel/cea care a adresat intrebarea nu se astepta la vreun raspuns, ci pur si simplu face reclama la revista TABU
Fi sincera atat cu el cat si cu tine. Uneori e mai bine sa ranesti cu adevarul.Ominciuna doare infinit mai tare.
Ai grija ca refuzut tau sa nu aiba loc de fata cu toate lumea! Spune-i ca e dragut si il placi dar doar ca pe un prieten. Sau spune-i ca acum vrei sa fii singura si nu ai nevoie de nimeni. Evitandu-l( cu grija) cu timpul va intelege.
Daca iti face invitatii de tot felul sa iesiti impreuna.cauta un pretext pentru care nu poti iesi cu el. o data de 2, de 3.se va plictisi la un moment dat.sau isi va da seama singur ca nu este genul tau.Bafta!
Poti cu eleganta sa sugerezi ca totusi e foarte probabil sa intri intr-o relatie cu altcineva si ca nu ai vrea sa ranesti sentimentele nimanui. Asta chiar si daca nu e adevarat deoarece de multe ori adevarul doare. O minciuna "nevinovata" nu face rau nimanui. Ceea ce nu afla nu il poate rani.