Daca esti geloasa nu rezolvi nimic. cu atat mai mult, il indepartezi.Ai incredere in tine:*
Daca esti geloasa scumpa mea logic ca it pasa de el. dar nu arata ca esti geloasa ca la nimeni nu-i convine cand esti geloasa.
Ai incredere in el. Si eu ma simt mai mereu asa si e destul de aiurea. Ca sa scap de astfel de situatii am gandesc ca totule doar in mintea mea si ca nu are rost sa fac pe geloasa pentru ca asa il indepartez. Incerc sa ma gandesc daca am de ce sa fiu geloasa si daca ajung la rasounsul:Nu, atunci imi scot asta din cam. Nu cred ca exista "remediu" pentru gelozie, dar cerd ca aceasta poate fi controlata. Sper ca te'am ajutat :*
Comunicare, incredere si intelegere! Fara aceste trei lucruri nu poate exista o relatie. Faptul ca ai gelozie inseamna ca unul dintre cele trei lucruri de mai sus nu e bine impamantat! Incearca sa vorbesti deschis cu partenerul tau exact despre acest subiect, gelozia! Nu tine in tine, fiindca lucrurile astea pot fi "fatale". Succes la comunicare, si ai incredere in persoana pe care o iubesti!
Este o mare greseala sa crezi ca tu esti singura fata pe care partenerul tau o place. Faptele conteaza!
Si crezi ca rezolvi ceva? poate sa-l pierzi. gandeste-te, ar putea oricand sa i se puna pata pe o alta fata, crezi ca-l vei impiedica tu cu ceva? nu... incearca sa ai mai multa incredere in el caci nu ai indeajuns si sa comunicati! succes
Nimeni nu este propietatea nimanui, nici dupa casatorie! Iar daca nu sta cu tine pentru ca te iubeste si pentru multe altele nu vad de ce ai forta lucrurile!
Daca o tii tot asa s-ar putea ca el sa se sature de tine (eu personal urasc ca persoana de langa mine sa nu aiba incredere in mine).
O relatie se bazeaza pe incredere cele mai multe relatii sunt distruse de gelozie.
Dragoste cu sila nu se poate, asta in cazul in care el s-ar indragosti de altcineva.; in fond, tot tu ai fi de vina ca nu i-ai atras atentia cum si-ar dori el.
esti naiva daca tu crezi ca ai fi centrul universului sau, crezi ca el nu ia contact si cu altele?
fii mai rezervata, nu te mai gandi la posibilitatea ca el sa aleaga pe alta, gaseste-ti alte ocupatii, dar nu-l neglija, arata-i cat de important este el pentru tine fara sa-l sufoci.
hai sa fim seriosi, tu nu vorbesti cu altii? nu placi pe altii, sau ma rog, compania altora?
tuturor ne place atentia, nu numai din partea partenerului.
gandeste-te la asta si fii mai deschisa la minte, ca nu rezolvi nimic.