Nu e vina ta că nu ai mașină până la urmă, e vina generației ăsteia din ziua de azi, cunosc mulți băieți care nu au mașină și bărbați care la fel, nu au masină și au iubite/neveste, totul ține de atitudine și gândire.
E adevărat că fetele ăstea care au 18 ani sunt mai necoapte dar o să vină vremea când o să întâlnești o fată mai matură în gândire și chiar o să vă înțelegeți, poate chiar și o relație stabilă, de exemplu eu la 25 de ani am o prima relație și chiar una foarte frumoasă și fata asta mă iubește enorm, nu te gândi că e mai mare decât mine, are 23 de ani dar o să vezi și tu un pic mai încolo că o să dai și fete foarte faine cu care să interacționezi și poate chiar o relație frumoasă iar fetele ăstea care au între 18-20 de ani nu știu exact cam ce vor de aia sunt ele așa dar cu timpul se mai trezesc dar până atunci capul sus și nu-ți pierde speranța, soarele o să iasă și pe strada ta, mult noroc!
Nu banii sunt cei mai importanti, ci fizicul! Bani trebuie sa ai doar ca sa te intreti!
carinutza373 întreabă: