anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se face că în România, "dragostea aia adevărată" se găsește doar în preajma băieților/bărbaților cu mașini, joburi bine plătite sau eventual niște facultăți "cum trebuie", părinți cu bani ș.a.m.d? Doar privind pe Facebook spre exemplu la relațiile "serioase" de acolo, ajungi la aceeași concluzie cu mine. Nu mă plâng, câștig bine, m-am înscris la facultate, de bani gata nu sunt, multă lume e șocată de faptul că n-am acus o relație și încep să-mi dau seama că de vină e mașina lipsă. Dacă e, îi mai dau niște bani lu' tata când îl văd ca sa fie și părinții mei mai "cu bani". Întrebarea mea e, cine vinde mașină pe aici? happy

Răspuns Câştigător
| Spiderul a răspuns:

Nu e vina ta că nu ai mașină până la urmă, e vina generației ăsteia din ziua de azi, cunosc mulți băieți care nu au mașină și bărbați care la fel, nu au masină și au iubite/neveste, totul ține de atitudine și gândire.
E adevărat că fetele ăstea care au 18 ani sunt mai necoapte dar o să vină vremea când o să întâlnești o fată mai matură în gândire și chiar o să vă înțelegeți, poate chiar și o relație stabilă, de exemplu eu la 25 de ani am o prima relație și chiar una foarte frumoasă și fata asta mă iubește enorm, nu te gândi că e mai mare decât mine, are 23 de ani dar o să vezi și tu un pic mai încolo că o să dai și fete foarte faine cu care să interacționezi și poate chiar o relație frumoasă iar fetele ăstea care au între 18-20 de ani nu știu exact cam ce vor de aia sunt ele așa dar cu timpul se mai trezesc dar până atunci capul sus și nu-ți pierde speranța, soarele o să iasă și pe strada ta, mult noroc!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Nu banii sunt cei mai importanti, ci fizicul! Bani trebuie sa ai doar ca sa te intreti!

| Adrian5575 a răspuns:

Gasesti masini pe OLX, Autovit, publi24 si multe alte site-uri.

| EcceHomo a răspuns:

Vrei să ți -o iei în rate? laughing